Beurzen

Beurzen 2017-2018
(X) = VKT aanwezig

DatumPlaatsNaamSpecificaties
13/10-17/10/2017BrusselMobicar(X) Mobicar is dé internationale beurs voor caravans en motorhomes. Internationale exposanten, de laatste caravan- en motorhomemodellen zijn alvast van de partij, maar ook tips & tricks voor een geslaagde kampeervakantie.
19/11/2017BuggenhoutInfodag VKT-kampeerreizen(X) Nog nooit aan een ‘begeleide kampeerreis’ van Vlaamse Kampeertoeristen deelgenomen, maar je wenst er wel meer over te weten? Kom dan eens langs op onze infodag in november! Onze infodagen staan open voor iedereen die met onze boeiende waaier van kampeerreizen wil kennismaken. Aan de hand van beeldmateriaal stellen wij je onze ‘begeleide kampeerreizen voorjaar en Pasen 2018’ voor.
25/01-28/01/2018AntwerpenVakantiesalon Antwerpen(X) Verlang je naar een ontspannende vakantie op het strand of in de bergen? Droom je al lang van een luxueuze cruise? Ben je eerder sportief of avontuurlijk aangelegd? Of hou je van de natuur en wil je graag kamperen? Wat je ook zoekt, het Vakantiesalon Antwerpen zal u zeker niet teleurstellen. 400 exposanten staan voor u klaar om u te helpen bij het zoeken naar uw ideale vakantie-invulling.
03/02-04/02/2017BrusselTweedehands Motorhomesalon(X) Op 3 en 4 februari vindt in Antwerp Expo voor de 8ste maal het Tweedehands MotorhomeSalon plaats, de grootste tweedehandsbeurs voor motorhomes in België. Dankzij de meer dan 50 exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren is het Salon voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.

Ontspanning nodig?

Magazine Kampeertoerist