Kantoor Vlaamse Kampeertoeristen verhuist naar Destelbergen

Eindelijk is het zover! Halfweg de zomer van 2017 sluiten we na 22 jaar de deur van ons kantoor op de Charles de Kerchovelaan 11 in Gent. Vanaf 31 juli vind je onze collega’s van de redactie, VKT-reizen en VKT-verzekeringen terug op de Scheldelaan 3a in Destelbergen.

Bekijk het plannetje

We verhuizen naar een gloednieuw pand dat deel uitmaakt van het nieuwbouwproject Scheldehof. Onze nieuwe locatie ligt op 3,5 km van de afrit van de R4, heeft acht parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur.

Bereikbaarheid tijdens verhuis
Mogelijk is het VKT-kantoor tijdens onze verhuisperiode van 27 t/m 31 juli telefonisch moeilijk te bereiken. Op vrijdag 28 juli sluiten we sowieso de deuren om in te pakken. Ons contacteren kan steeds via de gebruikelijke e-mailadressen: verzekeringen@vkt.be, reizen@vkt.be, ledendienst@vkt.be en redactie@vkt.be. We doen er ondertussen alles aan om jullie zo snel mogelijk verder te helpen. Alvast bedankt voor het begrip.

Adres vanaf 31 juli (voor gps):
Dendermondesteenweg 114 (opgelet: niet Dendermondsesteenweg!). Of gebruik de gps-coördinaten: N 51°03'07.88", O 3°46'01.36".

Met de auto:
Na E17/E40, de R4 volgen en afrit 4 Destelbergen nemen. Rechts afslaan op de Dendermondesteenweg. Na circa 3,5 km vind je ons kantoor aan de linkerkant.

Met het openbaar vervoer:
Bus 34, 35 of 36 nemen aan treinstation Gent-Dampoort. Richting Wetteren, Lokeren of Zele. Afstappen aan halte Destelbergen Stelplaats, vlak voor het nieuwe VKT-kantoor.

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist