Ledenvoordelen

Camping Card International (CCI-kaart)

Je ontvangt helemaal gratis de CampingCard International (CCI) van de internationale kampeerfederatie FICC. Ze geldt eveneens als VKT-lidkaart. De internationale kampeerkaart vervangt jouw identiteitskaart op campings in binnen- en buitenland, kan je bij voorlegging kortingen opleveren op meer dan 3.150 campings in 40 landen en bewijst dat je verzekerd bent voor burgerlijke aansprakelijkheid (schade aan derden) tijdens het kamperen.

Jouw voordeel: volledig gratis

camping card international CCI-kaart

 

 

 

 

 

 

Gratis verzekering tegen ongevallen met lichamelijk letsel

Je denkt er natuurlijk liever niet aan, maar helaas kan een ongeval je ook overkomen tijdens je favoriete vrijetijdsbesteding. Ook dan kan je rekenen op Vlaamse Kampeertoeristen! Aan het VKT-lidmaatschap is voor jou en je officieel inwonende gezinsleden een gratis ongevallenverzekering verbonden voor lichamelijk letsel veroorzaakt tijdens het kamperen. Deze verzekering geldt wereldwijd vanaf het ogenblik dat je thuis vertrekt op kampeertocht tot op het ogenblik van je terugkomst.

Jouw voordeel: volledig gratis (download hier het ongevalaangifteformulier)

 

VKT-Camping Malpertuus (Lembeke)

Je krijgt een korting van 20% op het tarief per nacht (excl. elektriciteit) op deze rustig gelegen familiecamping aan de rand van de Lembeekse bossen. Alweer € 3,20 uitgespaard!

Jouw voordeel: 20% per overnachting

 

Rijlessen bij VAB-Rijschool

VAB-Rijschool biedt jou, je partner en je inwonende kinderen een exclusieve korting aan van 7% op het normale lesgeld voor het behalen van alle rijbewijzen. Voor de rijbewijzen B+E (caravan), C1 (zwerfauto 3,5 tot 7,5 ton) of C1+E (zware zwerfauto met aanhangwagen) mag je zelfs rekenen op 10% korting! Dit komt neer op een voordeel van pakweg € 93,10 voor het rijbewijs B+E en € 99,50 voor het rijbewijs C1 (8 uur praktijk + examen). Je VKT-lidgeld is zo al terugverdiend.

Jouw voordeel: 10% op het normale lesgeld van rijbewijzen voor motorhome of caravan = circa € 93,10 (B+E) en € 99,50 (C1)

 

Belgocycle e-bikes

Bij het Belgische fietsmerk Belgocycle koop je als VKT-lid kwalitatieve, elektrische fietsen aan extra voordelige prijzen en voorwaarden. Bovendien wordt je fiets rijklaar aan huis geleverd, helemaal op maat afgesteld en voorzien van professionele uitleg. Uniek is dat Belgocycle nadien ook service aan huis garandeert via Bizbike. 

Jouw voordeel: tot € 550 korting op een mooi aanbod e-bikes. Bestel hier jouw Belgocycle e-bike.

 

ANEK-SUPERFAST Ferries naar Griekenland

Reis je binnenkort naar Griekenland? Je geniet 25% korting op de voertuigtarieven van de veerbootverbindingen van ANEK-SUPERFAST Ferries vanuit Ancona, Venetië en Bari (Italië) naar Igoumenitsa en Patras (Griekenland) én vice versa. Enkel geldig mits reservatie vooraf via het formulier in de link hieronder.

Jouw voordeel: 25% op de voertuigtarieven (meer details en voorwaarden over reserveringen)

 

The Camping and Caravanning Club of Great Britain

Buitenlandse kampeerders kunnen van voordelige campingtarieven (tot 30% korting!) genieten op de meer dan 100 clubcampings van de Britse Camping and Caravanning Club en 16 terreinen van 'Camping in the Forest', mits een tijdelijk lidmaatschap − Temporary Overseas Membership − van drie opeenvolgende maanden af te sluiten. Prijs: 24,97 (excl. portkosten en afh. van wisselkoersen).
 Als VKT-lid (en houder van een CCI-kaart m.a.w.) heb je het recht om tegen ledenprijzen op deze clubcampings te verblijven en hoef je geen Temporary Overseas Membership te betalen! Mooi meegenomen als je een vakantie in Groot-Brittannië plant.

Jouw voordeel: minimum € 24,97

 

VAB-pechverhelping

Je kunt tegen een gunsttarief beroep doen op de pechservice van VAB (Benelux). Dit betekent een besparing van minimum € 9,00! Je kunt kiezen tussen twee formules:

  • formule Autopech VAB Benelux: € 116,00 (i.p.v. € 125,00)
  • formule Autopech VAB Benelux + vervangwagen: € 173,00 (i.p.v. € 183,00)

Ook motorhomes +3,5 ton (tot -6,5 ton) en/of langer dan 6,50 en/of hoger dan 3 m kan voor slechts
€ 31,00 extra bovenop de gekozen formule.

Jouw voordeel: minimum € 9,00. Maak je nu lid en kies voor het gunsttarief van de VAB Autopech Benelux.

 

CampingCard ACSI kaart + gids

Bestel de CampingCard ACSI-kaart + gids 2020 vóór 20 november 2019 aan het VKT-voordeeltarief, verzendkosten inbegrepen. Dit jaar heb je de keuze uit 4 formules. De basisversie met ruim 3.400 campings of de uitgebreide versie (met ruim 3.400 campings plus 9.000 camperplaatsen), telkens met of zonder app. Slechts € 17,45 (CampingCard ACSI 2020 zonder app), € 20,90 (CampingCard ACSI 2020 mét app), € 26,45 (CampingCard ACSI & Camperplaatsen 2020 zonder app) of € 33,90 (CampingCard ACSI & Camperplaatsen 2020 mét app). De actie geldt enkel mits ontvangst van je betaling vóór woensdag 20/11/2019.

Info en bestellen Campingcard ASCI + gids 2020: klik hier.

Jouw voordeel bij voorinschrijving: circa € 6,00

 

VKT-clubterrein

Je geniet van een korting op het volgende kampeerterrein:
- Op Clubterrein VKT-Ham in Oostham betaal je slechts € 17,00 i.p.v. € 20,00.

Jouw voordeel: minimum € 3,00

 

Vlaamse Kampeer en Caravanning Federatie

VKT is stichtend lid van VKCF (Vlaamse Kampeer en Caravanning Federatie). VKCF vertegenwoordigt de grote meerderheid van Kampeerverenigingen in Vlaanderen. Behalve een Europese kalender vind je op de website www.vkcf.be ook de Internationale kalender met de activiteiten onder de vlag van FICC (Fédération Internationale de Camping et de autoCaravanning IASBL). E-mail: info@vkcf.be

Jouw voordeel: als lid van VKT kan je ook deelnemen aan de internationale kampeerweekends die toegankelijk zijn voor alle bij VKCF aangesloten clubs en haar leden.

DreamTravels maatwerkreizen

Vlaamse Kampeertoeristen en NKC werken voortaan samen met DreamTravels voor fly-& drive-reizen op verre bestemmingen. Dreamtravels helpt je bij het samenstellen van je route en programma binnen je budget, en kan de boekingen deels of volledig voor je regelen. Als VKT-lid ontvang je, bovenop de scherpe prijzen, bijzondere voordelen en extraatjes.

Jouw voordeel: bijzondere voordelen en extraatjes

Nog vragen?

Magazine Zorgeloos Kamperen