Ledenvoordelen

Camping Card International (CCI-kaart)

Je ontvangt helemaal gratis de CampingCard International (CCI) van de internationale kampeerfederatie FICC. Ze geldt eveneens als VKT-lidkaart. De internationale kampeerkaart vervangt jouw identiteitskaart op campings in binnen- en buitenland, kan je bij voorlegging kortingen opleveren op meer dan 2.927 campings in 40 landen en bewijst dat je verzekerd bent voor burgerlijke aansprakelijkheid (schade aan derden) tijdens het kamperen.

Jouw voordeel: volledig gratis

CCI-kaart 2017

 

 

 

 

 

Gratis verzekering tegen ongevallen met lichamelijk letsel

Je denkt er natuurlijk liever niet aan, maar helaas kan een ongeval je ook overkomen tijdens je favoriete vrijetijdsbesteding. Ook dan kan je rekenen op Vlaamse Kampeertoeristen! Aan het VKT-lidmaatschap is voor jou en je officieel inwonende gezinsleden een gratis ongevallenverzekering verbonden voor lichamelijk letsel veroorzaakt tijdens het kamperen. Deze verzekering geldt wereldwijd vanaf het ogenblik dat je thuis vertrekt op kampeertocht tot op het ogenblik van je terugkomst.

Jouw voordeel: volledig gratis (download hier het ongevalaangifteformulier)

 

VKT-Camping Malpertuus (Lembeke)

Je krijgt een korting van 20% op het tarief per nacht (excl. elektriciteit) op deze rustig gelegen familiecamping aan de rand van de Lembeekse bossen. Alweer € 3,20 uitgespaard!

Jouw voordeel: 20% per overnachting

 

Rijlessen bij Rijschool Sanderus

Rijschool Sanderus biedt jou, je partner en je inwonende kinderen een exclusieve korting aan van 7% op het normale lesgeld voor het behalen van alle rijbewijzen. Voor de rijbewijzen B+E (caravan), C1 (zwerfauto 3,5 tot 7,5 ton) of C1+E (zware zwerfauto met aanhangwagen) mag je zelfs rekenen op 10% korting! Dit komt neer op een voordeel van pakweg € 88 voor het rijbewijs B+E en € 95 voor het rijbewijs C1 (8 uur praktijk + examen). Je VKT-lidgeld is zo al terugverdiend.

Jouw voordeel: 10% op het normale lesgeld van rijbewijzen voor motorhome of caravan= circa € 88 (B+E) en € 95 (C1)

 

ANEK-SUPERFAST Ferries naar Griekenland

Reis je binnenkort naar Griekenland? Je geniet 25% korting op de voertuigtarieven van de veerbootverbindingen van ANEK-SUPERFAST Ferries vanuit Ancona, Venetië en Bari (Italië) naar Igoumenitsa en Patras (Griekenland) én vice versa.

Jouw voordeel: 25% op de voertuigtarieven (meer details en voorwaarden over reserveringen)

 

VKT-verzekeringen

De meeste verzekeraars zijn niet zo vertrouwd met het fenomeen motorhome of caravan, en hanteren daarom dezelfde dure criteria als voor gewone personenwagens. Als kampeerorganisatie en erkend verzekeringsmakelaar kunnen wij jouw zwerfauto of caravan tegen een heel gunstig tarief verzekeren. Je geniet tot 70% korting op de verzekeringspremie.

Jouw voordeel: tot 70% op de premie

 

Nederlandse Caravan Club (NCC)

Op voorlegging van jouw geldige Camping Card International - CCI en tevens jouw VKT-lidkaart - ben je vanaf nu niet alleen van harte welkom op de 15 clubkampeerterreinen van de Nederlandse Caravan Club (NCC), je geniet er ook van dezelfde aantrekkelijke kampeertarieven als de NCC-leden zelf. Alle campings hanteren een uniform tarief van slecht € 11 per nacht, alle personen inbegrepen (met uitzondering van Beltschutsloot en Callantsoog: € 12,50). Toeristenbelasting en elektriciteit zijn extra.
Meer info:
- De 15 NCC-kampeerterreinen
- Kampeerregels van de NCC-kampeerterreinen

Jouw voordeel: 1 prijs = vanaf € 11/gezin/nacht

 

The Camping and Caravanning Club of Great Britain

Buitenlandse kampeerders kunnen van voordelige campingtarieven (tot 30% korting!) genieten op de 106 clubcampings van de Britse Camping and Caravanning Club en 16 terreinen van 'Camping in the Forest', mits een tijdelijk lidmaatschap − Temporary Overseas Membership − van drie opeenvolgende maanden af te sluiten. Prijs: 25,78 (excl. portkosten en afh. van wisselkoersen).
 Als VKT-lid (en houder van een CCI-kaart m.a.w.) heb je het recht om tegen ledenprijzen op deze clubcampings te verblijven en hoef je geen Temporary Overseas Membership te betalen! Mooi meegenomen als je een vakantie in Groot-Brittannië plant.

Jouw voordeel: minimum € 25,78

 

VAB-pechverhelping

Je kunt tegen een gunsttarief beroep doen op de pechservice van VAB (Benelux). Dit betekent een besparing van minimum € 9,00! Je kunt kiezen tussen twee formules:

  • formule Autopech VAB Benelux: € 112,00 (i.p.v. € 121,00)
  • formule Autopech VAB Benelux + vervangwagen: € 166,00 (i.p.v. € 177,00)

Ook motorhomes + 3,5 ton en/of langer dan 6,50 en/of hoger dan 3 m kan voor slechts
€ 30,00 extra bovenop de gekozen formule.

Jouw voordeel: minimum € 9,00. Maak je nu lid en kies voor het gunsttarief van de VAB Autopech Benelux.

 

CampingCard ACSI kaart + gids

De actie om de CampingCard ACSI 2018 OF ACSI CampingCard & Camperplaatsen
 2018 aan een extra voordelig voordeeltarief te bestellen liep af op 6 december 2017.

Je kan wel nog steeds beide gidsen bij VKT bestellen door respectievelijk € 22,95 (= € 16,95 + € 6 verzendkosten) of € 31,95 (= € 25,95 + € 6 verzendkosten) te storten op KBC-rekening BE 65 4460 2439 1196 van VKT vzw, Scheldelaan 3a, 9070 Destelbergen. Vermelding: 'CampingCard ACSI 2018' of 'CampingCard ACSI & Camperplaatsen 2018' + je VKT-lidnummer (onderaan, naast 'member nr.' of 'VKT', niet het nummer linksboven).

De bestelling krijg je dan automatisch toegestuurd. Afhalen op kantoor kan uiteraard ook.

Jouw voordeel bij voorinschrijving: circa € 5,00

 

VKT-clubterrein

Je geniet van een korting op het volgende kampeerterrein:
- Op Clubterrein VKT-Ham in Oostham betaal je slechts € 17,00 i.p.v. € 20,00.

Jouw voordeel: minimum € 3,00

 

Vlaamse Kampeer en Caravanning Federatie

VKT is stichtend lid van VKCF (Vlaamse Kampeer en Caravanning Federatie). VKCF vertegenwoordigt de grote meerderheid van Kampeerverenigingen in Vlaanderen. Behalve een Europese kalender vind je op de website www.vkcf.be ook de Internationale kalender met de activiteiten onder de vlag van FICC (Fédération Internationale de Camping et de autoCaravanning IASBL). E-mail: info@vkcf.be

Jouw voordeel: als lid van VKT kan je ook deelnemen aan de internationale kampeerweekends die toegankelijk zijn voor alle bij VKCF aangesloten clubs en haar leden.

 

Nog vragen?

Magazine Zorgeloos Kamperen