Ledenvoordelen

 

 

Ontdek nog meer kortingen en voordelen

Twee gratis verzekeringen: burgerlijke aansprakelijkheid en verzekering voor ongevallen met lichamelijk letsel

Je denkt er natuurlijk liever niet aan, maar helaas kan een ongeval of materiële of lichamelijke schade aan derden je ook overkomen tijdens je favoriete vrijetijdsbesteding. Ook dan kan je rekenen op Vlaamse Kampeertoeristen! Aan het VKT-lidmaatschap is voor jou en je officieel inwonende gezinsleden een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering en gratis ongevallenverzekering verbonden voor lichamelijk letsel veroorzaakt tijdens het kamperen. Deze verzekering geldt wereldwijd vanaf het ogenblik dat je thuis vertrekt op kampeertocht tot op het ogenblik van je terugkomst.

Jouw voordeel: volledig gratis (download hier het ongevalaangifteformulier)

 

VKT-Camping Malpertuus (Lembeke)


Je krijgt een korting van 20% op het tarief per nacht (excl. elektriciteit) op deze rustig gelegen familiecamping aan de rand van de Lembeekse bossen. Alweer € 3,20 uitgespaard!

Jouw voordeel: 20% per overnachting

> www.campingmalpertuus.be/

 

Rijlessen bij VAB-Rijschool

VAB-Rijschool biedt jou, je partner en je inwonende kinderen een exclusieve korting aan van 7% op het normale lesgeld voor het behalen van alle rijbewijzen. Voor de rijbewijzen B+E (caravan), C1 (zwerfauto 3,5 tot 7,5 ton) of C1+E (zware zwerfauto met aanhangwagen) mag je zelfs rekenen op 10% korting! Dit komt neer op een voordeel van pakweg € 93,10 voor het rijbewijs B+E en € 99,50 voor het rijbewijs C1 (8 uur praktijk + examen). Je VKT-lidgeld is zo al terugverdiend.

Jouw voordeel: 10% op het normale lesgeld van rijbewijzen voor motorhome of caravan

> www.vab.be/nl/rijschool/caravan-motorhome

 

Belgocycle e-bikes

Bij het Belgische fietsmerk Belgocycle koop je als VKT-lid kwalitatieve, elektrische fietsen aan extra voordelige prijzen en voorwaarden. Bovendien wordt je fiets rijklaar aan huis geleverd, helemaal op maat afgesteld en voorzien van professionele uitleg. Uniek is dat Belgocycle nadien ook service aan huis garandeert via Bizbike.

Jouw voordeel: tot € 550 korting op een mooi aanbod e-bikes.
Bestel hier
jouw Belgocycle e-bike.

 

ANEK-SUPERFAST Ferries naar Griekenland

Reis je binnenkort naar Griekenland? Je geniet 25% korting op de voertuigtarieven van de veerbootverbindingen van ANEK-SUPERFAST Ferries vanuit Ancona, Venetië en Bari (Italië) naar Igoumenitsa en Patras (Griekenland) én vice versa. Enkel geldig mits reservatie vooraf via het formulier in de link hieronder.Jouw voordeel: 25% op de voertuigtarieven (meer details en voorwaarden over reserveringen)

20% korting bij Agricamper Italia

Hou je van 'slow' toerisme en unieke kampeerplekjes? En heb je een reisje naar Italië op het oog? Je geniet van 20% korting op het jaarlijkse lidmaatschap bij Agricamper Italia. In plaats van € 34,90 betaal je € 27, 90. Meer informatie en de kortingscode vind je terug op het ledenplatform.Jouw voordeel: 20% op het jaarlijks lidmaatschap (meer details).

The Camping and Caravanning Club of Great Britain

Buitenlandse kampeerders kunnen van voordelige campingtarieven (tot 30% korting!) genieten op de meer dan 100 clubcampings van de Britse Camping and Caravanning Club en 16 terreinen van 'Camping in the Forest', mits een tijdelijk lidmaatschap − Temporary Overseas Membership − van drie opeenvolgende maanden af te sluiten. Prijs: € 24,97 (excl. portkosten en afh. van wisselkoersen).


Als VKT-lid (en houder van een CCI-kaart m.a.w.) heb je het recht om tegen ledenprijzen op deze clubcampings te verblijven en hoef je geen Temporary Overseas Membership te betalen! Mooi meegenomen als je een vakantie in Groot-Brittannië plant.Jouw voordeel: minimum € 24,97

> Meer info over het tijdelijk lidmaatschap
> Meer info over de ledenprijzen als VKT-lid (en houder van een CCI-kaart)

 

VAB-pechbijstand

Je kunt tegen een gunsttarief beroep doen op de pechservice van VAB (Benelux). Dit betekent een besparing van minimum € 12,00! Je kunt kiezen tussen twee formules:

  • formule Autopech VAB Benelux: € 119,00 (i.p.v. € 131,00)
  • formule Autopech VAB Benelux + vervangwagen: € 176,00 (i.p.v. € 191,00)

Exclusief voor VKT-leden: ook motorhomes +3,5 ton (tot -6,5 ton) en/of langer dan 6,50 en/of hoger dan 3 m kan voor slechts € 31,00 extra bovenop de gekozen formule.Jouw voordeel: minimum € 12,00

Maak je nu lid en kies voor het gunsttarief van de VAB Autopech Benelux.
 

CampingCard ACSI-kaart & gids

Als VKT-lid kan je aan een voordelig tarief de CampingCard ACSI-kaart en gids bestellen.

De gids voor 2021 kan niet meer besteld worden, maar we houden je op de hoogte voor de bestelling van de gids 2022!

Vorig jaar had je de keuze uit 4 formules. De basisversie met ruim 3.400 campings of de uitgebreide versie (met ruim 3.400 campings plus 9.000 camperplaatsen), telkens met of zonder app. Slechts € 17,45 (CampingCard ACSI 2020 zonder app), € 20,90 (CampingCard ACSI 2020 mét app), € 26,45 (CampingCard ACSI & Camperplaatsen 2020 zonder app) of € 33,90 (CampingCard ACSI & Camperplaatsen 2020 mét app).

Jouw voordeel bij voorinschrijving: circa € 6,00

 

VKT-clubterrein

Je geniet van een korting op Clubterrein VKT-Ham in Oostham. Je betaalt slechts € 17,00 i.p.v. € 20,00.Jouw voordeel: minimum € 3,00

 

Vlaamse Kampeer en Caravanning Federatie

VKT is stichtend lid van VKCF (Vlaamse Kampeer en Caravanning Federatie). VKCF vertegenwoordigt de grote meerderheid van Kampeerverenigingen in Vlaanderen. Behalve een Europese kalender vind je op de website ook de Internationale kalender met de activiteiten onder de vlag van FICC (Fédération Internationale de Camping et de autoCaravanning IASBL).

> Naar de website van VKFC
> Naar de website van FICC

E-mail: info@vkcf.be

Jouw voordeel: als lid van VKT kan je ook deelnemen aan de internationale kampeerweekends die toegankelijk zijn voor alle bij VKCF aangesloten clubs en haar leden.

 

DreamTravels maatwerkreizen

Vlaamse Kampeertoeristen en NKC werken voortaan samen met DreamTravels voor fly-& drive-reizen op verre bestemmingen. Dreamtravels helpt je bij het samenstellen van je route en programma binnen je budget, en kan de boekingen deels of volledig voor je regelen. Als VKT-lid ontvang je, bovenop de scherpe prijzen, bijzondere voordelen en extraatjes.

Jouw voordeel: bijzondere voordelen en extraatjes
> Meer informatie

 

Nog vragen?

Magazine Zorgeloos Kamperen