ACSI-kampeervoordeel in het laagseizoen

De CampingCard ACSI 2021 is onze favoriete investering in het nieuwe kampeerjaar. Via VKT ontvang je de kaart en de inbegrepen campinggids uitzonderlijk al aan het einde van 2020, waardoor je nog een lange winter rest om het kampeerjaar 2021 te plannen. Daar heb je wel wat tijd voor nodig, met maar liefst 3.400 campings, vooral in de klassieke vakantielanden Frankrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Italië. Liefhebbers van kleine, gezellige campings komen zeker ook aan hun trekken.

Met de kortingskaart betaal je een vast tarief van € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 voor een standplaats, twee volwassenen, een hond en tot drie kinderen onder 5 jaar. Elektriciteit, douchemuntjes en BTW zijn in de prijs inbegrepen. Dat betekent tot 60% korting in het laagseizoen. Op een deel van de campings geldt er bovendien een extra kortingstarief bij een langer verblijf vanaf vier, zeven of twaalf nachten, waardoor je die slimme investering gemakkelijk tijdens je eerste reisje in het voorseizoen al terugverdient, en je dan nog een zee aan tijd rest om in voor- en naseizoen van je kortingstarief te genieten.

Verschillende kampeerders kiezen verschillende gidsen. Campings of camperplaatsen, met of zonder gids … bestel nu de combinatie die het beste bij je past, en pluk volgend jaar de vruchten. De ACSI-gidsen zijn verkrijgbaar bij VKT aan een speciaal voordeeltarief voor leden, mits inschrijving en betaling vóór 20/11/2020.

Info en bestellen

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist