Koop Aires de Services via VKT

Tijdelijk buiten stock, we vragen geduld. Je bestelling wordt verzonden van zodra de nieuwe stock geleverd is.

 
De ‘Aires de Services’-kaart is een must-have voor iedere zwerfautobezitter die Frankrijk als bestemming of als doorreisland heeft. Met bijna 4.000 zwerfautoplaatsen is het de meest volledige gids om je reisroute door het Franse land te plannen.
 
Vorig jaar nog onderging de editie een opfrissing en werden alle servicegebieden onderworpen aan een volledige controle en update. Het formaat was misschien wel de grootste aanpassing en ook dit jaar komt de atlas in een A4-formaat met een extra uitvouwbare kaart. De motorhomeplaatsen staan naar aloude gewoonte gerangschikt per departement en vervolgens alfabetisch per plaatsnaam. De gids biedt je beknopte informatie per plaats aan: een volgnummer dat verwijst naar de vermelding op de landkaart, de naam van de stad of gemeente, het soort terrein, gratis of betalend, gps-coördinaten en openingsdata. De gemeentelijke aires, langs de autosnelwegen, op camping of privé staan ook elk met een ander kleurtje op de kaart aangeduid, waardoor je in één oogopslag een overzichtelijke weergave van de verschillende opties krijgt.
 
De ‘Aires de Services’-atlas kan je via Vlaamse Kampeertoeristen aankopen* en is verkrijgbaar voor zowel VKT-leden als niet-leden. Als lid geniet je uiteraard van een voordeeltarief. Wil je de atlas bestellen en thuis laten bezorgen, dan betaal je € 3 portkosten bij.
 

Voor leden van Vlaamse Kampeertoeristen

  • Prijs bij afhaling op kantoor: € 3
  • Prijs bij thuisbezorging: € 6; schrijf het bedrag over op het VKT-rekeningnummer BE65 4460 2439 1196, met vermelding van ‘Aires de Services 2022’ en jouw VKT-lidnummer, dat je linksonder op je lidkaart terugvindt.

Voor niet-leden

  • Prijs bij afhaling op kantoor: € 4
  • Prijs bij thuisbezorging: € 7; schrijf het bedrag over op het VKT-rekeningnummer BE65 4460 2439 1196, met vermelding van ‘Aires de Services 2022’. 

Van zodra wij de betaling ontvangen, sturen wij u de gids op. Wij krijgen uw adres bij overschrijving door van de bank. Indien de Aires de Services naar een ander adres verstuurd moet worden, mag u het correcte adres doormailen naar ledendienst@vkt.be

 

* Zolang de voorraad strekt

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist