AL-KO opent klantencentrum Benelux

AL-KO opende begin juni een gloednieuw klantencentrum van maar liefst 1.600 m2 in Nieuw-Vennep, op 35 km ten zuiden van Amsterdam. Als je op vakantie bent en er ontstaat een probleem met een AL-KO-product aan je kampeervoertuig dan is dit de 6de plaats in Europa waar je terecht kan, na Verona (Italië), Louhans (Frankrijk), Kötz, Neuenkirchen-Vörden en Elsdorf (Duitsland).

Ook Belgen kunnen met dit 6de klantencentrum speciaal voor de Benelux nu dichter bij huis profiteren van werkzaamheden door de oorspronkelijke constructeur. Stel dat je bijvoorbeeld een uitbreiding aan je camper wil aanbrengen, maar de werkplaats bij je dealer is volledig volgepland of de dealer krijgt een probleem zelf niet opgelost, dan kan die je naar Nieuw-Vennep doorverwijzen. Lange wachttijden kunnen zo vermeden worden …

In Nieuw-Vennep kan je terecht voor professioneel onderhoud, reparatie en in de toekomst voor het inbouwen van veer-, steun- en rijhulpsystemen. Ook elektronica zoals een antislingersysteem voor caravans kan er worden gemonteerd. Daarnaast kan je er ook bijvoorbeeld fietsendragers, trekhaken of motorlaadhulpen van SAWIKO laten installeren.

Interessant is ten slotte dat het klantencentrum naast een werkplaats en een showroom, ook drie camperplaatsen met stroomaansluiting telt. Wens je dus eens rustig de tijd te nemen om het ruime aanbod aan AL-KO-producten in de showroom te bekijken, of een onderhoud te combineren met een daguitstapje naar Amsterdam, dan kan je daarbij aansluitend gebruik maken van een van de drie zwerfautoplaatsen op het terrein.

 

Info

www.alko-tech.com/nl/klantencentrum

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist