Bezoek ons op de beurzen!

Er is een tijd voor vakantie, en een tijd voor dromen van vakantie! De Vakantiesalons in Antwerpen en Brussel voeden je dagdromen met indrukken vanuit de hele wereld en ideeën voor reizen veraf en dichtbij.

Ook Vlaamse Kampeertoeristen inspireert en laat zich inspireren van 24 t/m 27 januari op het Vakantiesalon Antwerpen in hal 3, waar dit jaar alles rond kamperen gecentraliseerd wordt onder de noemer Let’s Camp. Met je entreekaart van het Vakantiesalon krijg je toegang tot zowel hal 1 & 2, waar je de verre bestemmingen en dichtbijvakanties vindt, als tot de nieuwe nichebeurzen Let’s Camp, B&B Days en Aventuria, op hetzelfde moment in Antwerp Expo. Net als vorig jaar hebben we opnieuw 25x2 entreetickets onder onze lezers verloot. 

Vakantiesalon Brussel snuift dit jaar de mediterrane sfeer op van gastland Italië. Van 7 t/m 10 februari bruist het in Brussels Expo van de interessante bestemmingen, culturele hoogvliegers, en natuurlijk ook de laatste nieuwigheden uit de kampeerwereld. Bezoek ons in Paleis 4 (stand 4420) voor een reisbrochure, proefnummer, verzekeringsofferte of gewoon een gezellige babbel. In Kampeertoerist februari vind je een kortingsbon van € 5 op je ticket!

Verder staan we ook op de Tweedehands MotorhomeSalons. Daar vind je niet alleen (zoals de naam doet vermoeden) tweedehands motorhomes, maar ook stockmodellen en huurvoertuigen. Het Tweedehands MotorhomeSalon in Antwerp Expo vindt plaats op 16 en 17 februari. Op 23 en 24 maart kan je in op het Tweedehands Motorhomesalon in Kortrijk Xpo terecht. VKT-leden mogen er gratis binnen met de bon in Kampeertoerist!

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist