The Camping Store zet kamp op in Evergem

Een viertal jaar geleden kregen we het nieuws te horen dat kampeerwinkel De Waele in Lochristi nieuwe eigenaars kreeg nadat de eigenaar op pensioen ging. Nu we al goed gewend zijn aan de nieuwe naam, The Camping Store, gaan de uitbaters nog een stap verder en verhuizen ze de hele zaak naar een pand in Evergem.
De winkel in Lochristi was een huurpand, op termijn moesten de uitbaters dus op zoek naar een andere stek. De nieuwe vestiging is met 5.000 m2 showroom en winkeloppervlakte dubbel zo groot als de vorige. De zaak ligt wel in een woonzone, maar dat heeft volgens Tamara geen effect op de verkoop. “Wij zijn een bestemmingswinkel”, zegt ze. “Een locatie op een drukke winkelboulevard wil niet zeggen dat mensen die onze winkel toevallig zien tijdens het shoppen in H&M of JBC ineens de kampeermicrobe te pakken zullen krijgen.”
Door de grotere oppervlakte worden ze naar eigen zeggen de grootste kampeerzaak voor tenten, voortenten, kampeermeubilair, en nu ook vouwwagens. Ook het personeelsbestand is verdubbeld.
In de openingsweek van 24 juni is er een frietkraam en kan je er proeven van een lokaal biertje. De kinderen krijgen popcorn en een geschenkje. Wie voor minstens € 100 aankoopt, krijgt een ontdekkingsbox vol lokale bieren, zodat je de specialiteiten van de nieuwe streek al meteen goed leert kennen!

Voor meer info kan je terecht op hun website.

 

Nieuwe vestiging:

Schoonstraat 242

9940 Evergem

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist