Caravanactie Terschelling

In maart ging onze redacteur al wandelen, fietsen, vogelspotten en garnaalvissen op het Nederlandse Texel. Wie maar niet genoeg krijgt van die hapklare brok natuur, wint met de Waddeneilanden de jackpot. Netjes op een rijtje liggen ze allemaal te wachten om ontdekt te worden. Een paar eilanden verder steekt nog zo’n groene parel, Terschelling, zijn hoofd boven de Waddenzee uit.

Qua kampeervriendelijkheid scoort heel Nederland hoog, maar op Terschelling word je echt met open armen verwelkomd. Caravanactie Terschelling, een samenwerking tussen verschillende campings op het eiland en de rederij Doeksen, die overtochten naar het vasteland verzorgt, biedt ook dit jaar weer bijzondere actieprijzen.

Concreet komt het erop neer dat je gedurende bepaalde periodes en op specifieke afvaarten tot 45% korting geniet op de overtocht (auto + kampeermiddel, inclusief twee personen) en nog eens 20% korting op het standgeld. Zowel mensen die met auto en caravan of vouwwagen reizen, als bezoekers met motorhome kunnen aan de actie deelnemen. Lees er wel aandachtig de voorwaarden op de website van de rederij op na vooraleer van de korting op de veerdienst te genieten. Het is pas nadat je een plaatsje gereserveerd hebt bij een van de negen deelnemende campings, dat je een paswoord krijgt waarmee je vervolgens online of telefonisch een boeking kan maken voor de overtocht.

 

Info

www.caravanactieterschelling.nl
www.rederij-doeksen.nl

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist