Dirk De Groot

We melden het droevige nieuws van het overlijden van erevoorzitter Dirk de Groot. Dirk nam in mei 2021 al afstand van het actieve voorzitterschap om meer tijd met zijn gezin door te brengen, maar helaas was die tijd beperkt. Zijn leiderschap werd gekenmerkt door een rustige, vaste hand en een onvervalste liefde voor het kamperen.
Bijna twintig jaar lang bestuurde hij de vereniging met verve, en begeleidde hij ze ook in moeilijke tijden. Vóór zijn mandaat als voorzitter was hij sinds 1986 actief bestuurslid, en al van jonge leeftijd actief in de jeugdwerking. De succesvolle organisatie in 1986 van de FICC-Jeugdrally en later de organisatie van de 66ste FICC-Rally in Vlaanderen in 2002 zijn voor een groot deel aan zijn inzet te danken. In 1998 stond Dirk ook mee aan de wieg van de club VKT-De Zenne. Hij zal gemist worden door talrijke familieleden, vrienden, medewerkers en medeclubleden.

 

De uitvaartdienst kan op donderdag 23 december om 14 u live gevolgd worden via een livestream. Gebruik het wachtwoord Dirk1956 om toegang te krijgen.

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist