Discrete geldbeugel voor vrouwen

Hoe onpraktisch zijn ze niet, geldbeugels op reis?!

Of je nu door Zuid-Amerika aan het trekken bent of rustig aan het rondkuieren op het Sint-Pietersplein in Rome ... Het levert sowieso een enorme kopzorg op wanneer je je paspoort, kredietkaarten, geld of andere waardevolle spullen op reis in het buitenland zou verliezen. Alles in je rugzak bewaren omdat een geldbeugel zo oncomfortabel is, is ook geen oplossing. Dan riskeer je alles in één keer kwijt te spelen wanneer je rugzak gestolen wordt of wanneer je die in een moment van onoplettendheid verkeerd plaatst.

Zijn de bestaande oncomfortabele, indiscrete en onpraktische geldbeugels voor veel reizigers dan een noodzakelijk kwaad? Nee, de oprichtster van Wanderwave bedacht een oplossing!

Speciaal voor reizende vrouwen ontwikkelde de designer een nieuw type geldbeugel (‘money belt’) die de problemen van huidige geldbeugels countert: de comfortabele, praktische en discrete Wanderbelt maak je vast aan je beha en rond je middel. Waardevolle documenten (paspoort, geld, bankkaarten) draag je zo veilig, comfortabel en onzichtbaar onder je kleren. Om het geheel nog handiger te maken bevat het systeem ook nog een ‘Mini Wallet’ voor je dagelijkse zakgeld. Dit losse zakje past mooi in je broekzak en kan op verschillende manieren vastgemaakt worden.

Vrouwen stoten vaak op andere problemen dan mannen tijdens het reizen. Op de blog van Wanderwave vonden wij verhalen die vrouwelijke reizigers willen inspireren en informeren om er zelf ver weg op uit te trekken. Je vind er leuke reiservaringen, tips & tricks: www.wanderwave.com.

Info:

  • De Wanderbelt kost €35*.
  • Je hebt keuze uit een model in huidskleur of met een leuke ‘reiskaartprint’.
  • Bestellen kan via de webwinkel van Wanderwave.
  • *Wie een Wanderbelt bestelt voor 10 december 2015, hoeft met de speciale VKT-kortingscode VKTWW15 geen portkosten te betalen.

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist