Een fietsverzekering is geen overbodige luxe!

Ben je van plan een fietsbeurs mee te pikken in 2019? Als er nu eentje uitspringt, dan is het wel Velofollies. Dat fietswalhalla in Expo Kortrijk – van 18 t/m 20 januari 2019 – pakt weer uit met een vol huis op ruim 40.000 m2 beursoppervlakte, en behoort bovendien tot de meest boeiende fietsbeurzen in Europa.

Als je tijdens Velofollies je oog laat vallen op een nieuwe fiets én je wil graag onbezorgd genieten van je nieuwe aankoop … dan is een fietsverzekering tegenwoordig geen overbodige luxe. Bij VKT-verzekeringen ben je hiervoor aan het juiste adres!

Je kan je bij VKT verzekeren voor 3 luiken:

  1. Diefstal

Er is een wereldwijde bescherming bij vandalisme en (poging tot) diefstal, als er sprake is van inbraak of van een opengebroken (gecertificeerde) slot waarmee de fiets was vastgemaakt aan een vast bevestigingspunt. Diefstal met geweld is altijd gedekt. Accessoires zijn alleen gedekt bij totale diefstal van de fiets.

  1. Stoffelijke schade

Er is een vergoeding voor de stoffelijke schade aan de fiets door een onvoorziene en onvoorspelbare gebeurtenis. Ook schade aan accessoires is gedekt, als er ook schade is aan de fiets. Bij schade aan de helm, door een ongeval, heb je recht op een nieuw exemplaar van dezelfde waarde.

  1. Bijstand

Bijstand bij ongeval, panne (ook bij lekke band) of (poging tot) diefstal: tussenkomst tot 3 maal per jaar. In België (vanaf 1 km van het domicilieadres) en tot 30 km over de grenzen. Er is ook de mogelijkheid om de bijstandsverzekering uit te breiden tot Europa.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.*

*hou zeker je aankoopfactuur bij de hand.

Neem contact op met VKT-verzekeringen:

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist