Iedereen welkom op onze Kampeerhoogdag

Hou alvast zaterdag 23 november 2019 vrij in je agenda. Op die dag gaat van 10 tot 18 u onze Kampeerhoogdag door in het FLEX Meeting Center in Flanders Expo te Gent. Lid of geen lid van Vlaamse Kampeertoeristen, iedereen is welkom!

De hele dag staat in het teken van kamperen. Fervente of occasionele kampeerder met motorhome, caravan, vouwwagen of tent? Dan zal je hier een heleboel gelijkgezinden ontmoeten. Bovendien maak je ook kennis met allerlei kampeerexperten: onder andere VAB-pechbijstand en -rijschool, Primagaz, VanQuip en Belgocycle zijn aanwezig en staan je graag te woord.

De Kampeerhoogdag is meteen ook de ideale gelegenheid om Vlaamse Kampeertoeristen beter te leren kennen. We stellen onze begeleide kampeerreizen van 2020 voor en ook onze VKT-clubs staan paraat om hun werking toe te lichten. Met al je vragen over verzekeringen kan je terecht aan onze infostand, en ook redacteurs van het magazine Kampeertoerist zijn aanwezig voor een babbel of een handige tip.

Nog niet overtuigd? We zorgen ook voor een gezellige kinderhoek voor de kleinste kampeerders en er vallen leuke prijzen te winnen!

Meer info over het evenement vind je hier.

 

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist