Inspiratiedag voor VanLife-community

Wie geregeld op sociale media zit of outdoor- en kampeerwebsites volgt, heeft vast en zeker #VanLife al zien passeren. Een busje kopen en ombouwen tot een gezellige camper in je eigen stijl of smaak en ermee rondtrekken op je eigen ritme, liefst naar niet-toeristische en unieke plekjes, dat is waar VanLife voor staat.

De laatste jaren zit deze reistrend enorm in de lift en ook online groeit de gemeenschap. Er zijn talloze Facebookgroepen, Instagramposts en Youtubevideos van ‘vanlifers’ die hun tips delen, hun creaties tentoonstellen en je meenemen in hun reisverhaal. Zelf niet zo’n handige harry? Er zijn genoeg creatievelingen (‘vanbuilders’) die hun handigheid te leen geven om je busje om te bouwen.

Eerste inspiratiedag in de Benelux

Op 18 september 2021 komt deze onlinewereld tot leven. Dan belichamen de Open Van Days voor het eerst in de Benelux een fysieke samenkomst voor de VanLife-community en iedereen die geïnteresseerd is. De inspiratiedag gaat door op de prachtige natuur- en kampeerlocatie van Esberg vzw in Merksplas. Professionals en liefhebbers kunnen er hun creativiteit en ervaringen delen, je kan er netwerken om een busje te kopen of verkopen, en je krijgt tips van ervaren vanbuilders. Uiteraard kan je verder genieten van enkele mooie, unieke vans die tentoongesteld worden. Tot 1 u ’s nachts kan je je ook nog eens laten gaan op de dansvloer of je kan ook gewoon gezellig iets komen drinken aan de bar of een hapje eten. Overnachting op het terrein is ook mogelijk.

Toegangstickets kan je aankopen via de facebookpagina van Open Van Days 2021.

Ook VKT is aanwezig op de inspiratiedag! Kom gerust eens dag zeggen en laat je verder onderdompelen in de #VanLife-atmosfeer.

Info

Open Van Days
18 september 2021
www.facebook.com/OpenVanDays

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist