Jubileumeditie Laika Ecovip

Laika viert feest! Al 55 jaar maken ze hoogwaardige kampeervoertuigen met een Italiaans design. Hun verjaardag vieren ze zoals motorhomebouwers dat wel vaker doen: met een jubileummodel! De keuze is gevallen op de Ecovip 310. Ecovip is de langst lopende serie van Laika, al sinds 1992 is hij een publieksfavoriet.

Het jubileummodel heet Ecovip 310 Anniversary 55° en is gebouwd op een Fiat Ducato 35 Light chassis met 130 pk MultiJet diesel. Op een bescheiden 6,59 meter lengte vind je een bad met douche, dwarsbed, keukenblok en L-zithoek voor vier à vijf personen. Een hefbed boven de zithoek is optioneel, waardoor je er met vier personen in kan rijden, eten én overnachten.

Het prijsje is zacht, zoals je verwacht bij zo’n feestelijke gelegenheid. Een basisprijs van rond de € 70.000 betekent dat je als klant € 8.500 aan accessoires cadeau krijgt. Ook het comfortpakket met onder andere cabineverduistering en het dolce vita-pakket, waarvan navigatie en achteruitrijcamera deel uitmaken, krijgen een zacht prijskaartje mee.

 

Meer info vind je op de website.

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist