Lof der Zotheid in het Erwin Hymer Museum

Ben je begin juni in de buurt van Bad Waldsee en vind je binnen de lijntjes kleuren maar saai? Dan zal je het ‘Crazy Camping’-evenement in het Erwin Hymer Museum je hart ongetwijfeld sneller doen slaan. De kampeervoertuigen die je daar ziet, kunnen niet verderaf staan van de doodnormale serievoertuigen die meestal ons wegdek sieren. Stuk voor stuk zijn het buitenbeentjes. Zelfgebouwde unieke stukken zoals een kampeerwagen-opzetstuk voor een Piaggio Ape, of de onwaarschijnlijkste ombouwprojecten, zoals een voormalige vuilniswagen, een waterkanon of een mobiel bankfiliaal … al deze geesteskinderen van creatievelingen en klussers verzamelen zich op de campingweide voor het museum.

Er is bovendien niet enkel lekkers voor het oog, je zal er ook niet omkomen van de honger of dorst. De bourgondische kampeerder wordt gespijst en gelaafd door de koks van het museumrestaurant. Aan de live-acts belooft ook een ‘hoek af’ te zijn.

‘Crazy Camping’ vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni, van 10 tot 18 u. Een dagticket voor het evenement én het museum kost € 11,50, een weekendticket € 15. Kinderen mogen gratis binnen.

Meer info vind je op de website.

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist