Samenwerking ACSI en camping.info

Concurrenten die gaan samenwerken, dat zie je niet zo vaak gebeuren. Toch is dat exact wat ACSI en camping.info, de twee grootste campingplatforms in Europa, doen. Zij lanceren samen een nieuw technisch platform die hun online boekingen bundelt.

De twee toonaangevende spelers in de campingmarkt bieden al jaren hun eigen oplossingen voor online boekingen aan. ACSI bedient kampeerders in heel Europa via Eurocampings.eu, CampingCard.com en de bijbehorende apps. Camping.info is dan weer de grootste op de Duitstalige markt. Samen zijn ze goed voor zo’n 40 miljoen bezoeken.

Het nieuwe technische platform, ACSI camping.info Booking, brengt de websites en de apps van de twee spelers samen. Campings worden vanaf nu met één contract aangesloten bij de twee boekingsplatforms. Alle campings die bij ACSI boekbaar zijn, worden dus nu automatisch ook boekbaar bij camping.info en vice versa. Voor de campings betekent dit dat ze gemakkelijker geboekt kunnen worden door een grotere groep kampeerders. Voor kampeerders betekent het een snellere zoektocht naar een camping die aan hun behoeften voldoet.

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist