Tiny Kitchen roostert mini-marshmellows

Tiny Kitchen, dat zijn echte recepten, echte maaltijden, in een echte keuken bereid, maar dan alles in miniatuurversie. Het is een van de programma’s van Tastemade, een Youtube-kanaal dat gespecialiseerd is in kookprogramma’s.

In een recente aflevering gingen ze op kampeertrip, en daar hoorden typisch Amerikaanse s’mores (samentrekking van ‘some more’) bij, een soort sandwich van marshmellows en chocolade tussen twee koekjes. De mini-marshmellows werden geroosterd boven een fornuis met een kaarsje, en vervolgens met enkele chocoladedruppels tussen twee zeer kleine koekjes geplet. Daarna werden we nog getrakteerd op 'pulled pork sandwiches', nog zo'n andere Amerikaanse kampeerklassieker.

Voor de kampeereditie doen ze er naast de prachtig ingerichte keuken nog een tot in detail uitgevoerde kampeersetting bovenop, met een tentje, slaapzakken, een vuurkorf en zelfs minikrantjes om het vuur aan de gang te krijgen. Heel rustgevend om naar te kijken, en misschien zelfs inspirerend voor wie nog een poppenhuis op zolder heeft staan?

Bekijk de video hier.

En klik hier voor meer minirecepten.

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist