VKT op het Tweedehands Motorhomesalon

Op zaterdag 23 en zondag 24 april vindt het Tweedehands Motorhomesalon plaats in Antwerpen. De hele kampeersector komt dat weekend samen om motorhomeliefhebbers te informeren over kamperen met een motorhome en bij te staan bij de aankoop van een tweedehands model.

Meer dan 50 exposanten uit uiteenlopende sectoren zijn aanwezig. Honderden tweedehands motorhomes en stockwagens worden er voorgesteld en het is dus de perfecte plek om nog voor de zomer een tweedehands motorhomekoopje te doen. 

Motorhome-eigenaars kunnen tijdens het Salon terecht bij de aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen, ... Ook Vlaamse Kampeertoeristen is aanwezig om informatie over het lidmaatschap, onze verzekeringen en onze begeleide kampeerreizen te verschaffen. 

VKT-leden krijgen gratis toegang én kunnen gratis overnachten op Camperpark Vogelzang. Je vindt de informatie en het toegangsticket met gratis inkom voor twee personen terug in Kampeertoerist van maart. 

Praktische informatie

Zaterdag 23 en zondag 24 april
Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Prijzen

Volwassenen: € 6,00 (aan de kassa)
kinderen tot 16 jaar: gratis
VKT-leden: gratis op vertoon van bon

Openingsuren

Za 23/04: 10.00 - 18.00
Zo 24/04: 10.00 - 17.00