Tweedehands MotorhomeSalons in Antwerpen en Kortrijk

Is je motorhome toe aan vervanging, maar ben je niet noodzakelijk geïnteresseerd in de nieuwste modellen? Zoek je naar een koopje? Of wil je het motorhomekamperen gewoon eens uitproberen? Op de Tweedehands MotorhomeSalons in Antwerpen en in Kortrijk kan je rustig al je opties bekijken en informatie inwinnen. Ook Vlaamse Kampeertoeristen is er aanwezig met een stand.

Je vindt er trouwens niet enkel tweedehands modellen, ook stockwagens kan je er aan een prijsje kopen. Zelfs camperverhuurders zijn aanwezig op het salon. Op beide beurzen heb je de mogelijkheid tot overnachten. In Antwerpen kan dat na reservatie gratis op Camperpark Vogelzang, in Kortrijk betaal je de luttele som van € 4 voor het hele weekend (vrijdag tot zondag).

Heb je zin om meteen tickets te kopen? Als VKT-lid hoeft dat niet! Een bon voor een gratis duoticket voor zowel het Tweedehands MotorhomeSalon in Antwerpen als voor dat in Kortrijk kan je zomaar uit Kampeertoerist februari knippen.

Verder nog goed om weten: Antwerp Expo en Camperpark Vogelzang liggen buiten de lage-emissiezone. Je oude camper of auto brengt je dus probleemloos ter plaatse.

Ga je naar het Tweedehands MotorhomeSalon om je eerste motorhome aan te kopen? Bekijk hier onze tips!

Praktisch

Tweedehands MotorhomeSalon Antwerpen
Antwerp Expo
15-16 februari 2020
za: 10-18 u; zo: 10-17 u

Tweedehands MotorhomeSalon Kortrijk
Kortrijk Xpo
7-8 maart 2020
za: 10-18 u; zo: 10-17 u

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist