VKT op Mobicar'17

Meerdere VKT-leden signaleren ons problemen om hun toegangskaarten via de Mobicar-website te verkrijgen.

 1. Lukt het na enkele pogingen niet, stuur dan een e-mail naar de helpdesk van Mobicar bij Brussels Expo, met vermelding van je naam, telefoonnummer en het probleem dat zich stelt: ticket@brussels-expo.com. U wordt dan zo snel mogelijk geholpen, ook tijdens het weekend tussen 10 en 18 u.

 2. Blijft het bestellen van VKT-tickets voor Mobicar problemen opleveren, dan brengt u gewoon uw VKT-lidkaart mee naar Mobicar. De organisatie heeft ons beloofd ter plekke te registreren zodat onze leden niet in de kou blijven staan.

Midden oktober kan je je op Mobicar, hét salon voor caravans en motorhomes in België, opnieuw vijf dagen lang vergapen aan zo’n 700 modellen van caravans, motorhomes, vans, sta- en plooicaravans onder één dak.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de accessoires, voortenten …

Ook Vlaamse Kampeertoeristen verwelkomt je graag op stand 956 in Paleis 9.

 

VKT-­stand

 1. Je vindt ons op stand 956 in Paleis 9, vlakbij de selfservice.
 2. Het VKT-verzekeringsteam is dagelijks aanwezig en adviseert je graag.
 3. Informeer ook naar het programma van onze VKT-kampeerreizen 2018.
 4. Vraag een gratis proefnummer van het magazine Kampeertoerist.

Waar & wanneer

 • Brussels Expo (Heizel) – Paleizen 6, 7, 9 en 11
 • Ingang: Romeinse Steenweg en Esplanade
 • Open: 13 - 17/10, dagelijks van 10 tot 18 u
 • Info: www.mobicar.be

Toegang

 • Prijs: € 12,00/volw. – gratis voor kinderen tot 12 jaar.
 • Maak gebruik van je VKT-korting:
  1. GRATIS op 1 weekdag
   • VKT-leden hebben recht op een gratis toegang, geldig voor twee personen, op een weekdag naar keuze.
  2. Kies je bezoekdag mét korting
   • Krijg je er maar niet genoeg van en wil je de beurs een tweede keer of tijdens het weekend bezoeken, gebruik dan de speciale VKT-kortingscode en geniet zo € 3,00 of 25% korting op het gewone tarief.
  3. Hoe jouw VKT-korting verzilveren? Log snel in op de ledenpagina van deze website, ga naar het tabblad 'Korting' en kom het te weten!

Onze beurstips

 1. De stand van de Belgian Oldtimer Caravan Club zal nostalgische zielen zeker interesseren. Ze brengen enkele modellen mee die minstens 25 jaar oud zijn.
 2. Kampeertoebehoren vind je dit jaar niet verspreid over de hele beurs, maar handig gegroepeerd in één ruimte: Paleis 9.

 3. Stem voor de 'Motorhome van het Jaar 2018' en de nieuwe verkiezing 'Caravan van het Jaar 2018' en maak kans op een weekje weg met een huurmotorhome.

 4. Volg een initiatie rijbewijs C(1) of een initiatie autorijden met een caravan of aanhangwagen, gegeven door onze partner Rijschool Sanderus.
 5. Overnacht ter plaatse. Mobicar voorziet opnieuw overnachtingsmogelijkheid tijdens de beurs. Deze keer is dat niet op de parking van de beurs, maar op het nabijgelegen terrein van Camping Grimbergen. Er worden doorlopend shuttles voorzien en je overnacht er aan het sterk verminderde tarief van €15 per voertuig per nacht, in plaats van de gebruikelijke €25. Inschrijven doe je op de website, onder de titel 'Camping Mobicar'.

 

Wil je meer informatie?

Magazine Kampeertoerist