VKT-camping Malpertuus

Wie van fietsen of wandelen houdt, moet zeker deze uitzonderlijk mooie streek leren kennen. Camping Malpertuus ligt in het centrum van het Meetjesland, aan de rand van de Lembeekse bossen, op fietsknooppunt 78 (fietsnetwerkkaart Meetjesland te koop aan de receptie). Het is het uitgelezen vertrekpunt voor een hele reeks ontspannende fiets- en wandeltochten, in of buiten de bossen.

Kinderen vinden er, naast de bossen, ook allerlei ontspanningsmogelijkheden. Wie van lekker eten houdt, komt zeker aan zijn trekken in één van de vele eetgelegenheden in de buurt, zowel voor een lekkere pannenkoek als voor culinaire hoogstandjes.

In een straal van ongeveer 25 km vindt men de belangrijkste steden: Brugge, Gent, Eeklo, Zelzate en de grens met Zeeuws-Vlaanderen. Ook voor liefhebbers van de Belgische kust is camping Malpertuus, welke op amper 50 km hiervan verwijderd is, een ideale uitvalsbasis.

De website www. camping malpertuus .be is tijdelijk niet beschikbaar. Voor een overzicht van de aanwezige voorzieningen op de camping, klik hier.

 
Camping Malpertuus ***
Tragelstraat 12
B-9971 Lembeke
gps: N 51.18093° - O 3.64180°
T 0468 18 41 96
campingmalpertuus@telenet.be

Nog vragen?

Magazine Zorgeloos Kamperen