Mobilhomeverzekering

Erop uit trekken met de mobilhome is het toppunt van ontspanning, maar dan mag er wel niets misgaan. Om met een gerust gevoel te vertrekken, sluit je daarom best een goede verzekering af. Met een motorhome- of mobilhomeverzekering op maat van VKT-verzekeringen geniet je van een zorgeloze, welverdiende kampeervakantie. Je kan bij ons ook je caravanverzekering afsluiten. 

Een kampeertrip met de motorhome of mobilhome is een heus avontuur. Met een VKT-verzekering trek je er onbezorgd op uit met je zwerfauto. VKT-verzekeringen heeft polisformules voor nieuwe of tweedehandse zwerfauto’s: op jouw maat en tegen een voordelig tarief.

Uitgebreide dekking

Met onze camperverzekering ben je altijd goed verzekerd, want naast de verplichte aansprakelijkheidsverzekering kies je desgewenst voor rechtsbijstand of een gedeeltelijke of volledige omnium. Als je bij VKT-verzekeringen naast een mobilhomeverzekering ook jouw personenwagen verzekert én een familiale en brandpolis (woning) afsluit, geniet je van gratis dekking van de inboedel van je kampeerauto tegen brand en diefstal (beperkt tot € 5.000 per schadegeval). Verzekering mobilehome aanvragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Extra troef

Benieuwd naar de voorwaarden van onze motorhomeverzekering? Vraag vrijblijvend een offerte en geniet tot 70% korting op uw premie.
 

 

Aanvraag offerte motorhomeverzekering

Persoonlijke gegevens
(dd/mm/yyyy)
Motorhomeverzekering
(yyyy)
kW / pk
(dd/mm/yyyy)
(dd/mm/yyyy)
Bijkomende waarborgen
CAPTCHADeze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Nog vragen?

Magazine Zorgeloos Kamperen