Zwerfautoweekend Sint-Katelijne-Waver

19 – 21 juni 2020

Organisatie: VKT-De Zwerfautoklub

Plaats: Vossevelden 9, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Gps-coördinaten: N 51°04’23”, O 4°31‘36”.

Info: Erik en Marleen Janssen-Moonen, Goorstraat 10c, 2470 Retie, T 0473 55 52 98 (na 18 uur) of erik.janssen@dezwerfautoklub.be.

Het kan voorkomen dat een activiteit om eender welke reden wijzigt. Bekijk daarom het programma ook op www.dezwerfautoklub.be.

 

Programma

Vrijdag 19 juni

Vanaf 14 u Samenkomst en mogelijkheid tot inschrijven.

’s Avonds gezellig samenzijn op de parking. Iedereen brengt een eigen drankje mee

Zaterdag 20 juni

Bezoek en rondleiding in een paprikakwekerij. Volg het groeiproces op de voet tijdens een rondleiding door de serres op 2,2 ha en ontdek hoe warmtekrachtkoppeling werkt. De rondleiding duurt een uur en aansluitend nuttigen we een verwarmend kopje paprikasoep. Er is ook de mogelijkheid om paprika's te kopen. Deze zullen dan vers geplukt worden en op zondag morgen geleverd worden op de parking.

De rest van de dag kan je fietsen op eigen initiatief. Het Groentepad (34 km) loopt doorheen de groentestreek langs de toeristische pareltjes van Sint-Katelijne-Waver, o.a. Domein Roosendael, groentemuseum 't Grom en het Ursulineninstituut met wintertuin.

De Tuindersroute (49 km, verkortingen van 30 km of 33 km) kan u gemakkelijk met het hele gezin fietsen en staat in het teken van de tuinbouw. Ze voert u door Sint-Katelijne-Waver, Putte, Bonheiden en Mechelen en brengt u langs talrijke oude hoeven en hoogtechnologische serres. Ondanks de drukke bedrijvigheid is het toch de stilte die overheerst.

Tegen 19u kunnen we dan in het chalet van KFC Katelijne plaats nemen om te genieten van een avondmaal. Menu: ter plaatse bereide paella en een ijsje met saus en slagroom.

Zondag 21 juni

9.45 u Afsluiten van het weekend en een mooie wandeling in de omgeving. Afhalen van de gekochte paprika’s.

Vanaf nu mogelijkheid om in te schrijven voor het volgende weekend.

Deelnameprijs

€ 22/eenheid op basis van 2 pers. (€ 0 met abonnement), € 22/eenheid op basis van 1 pers. (€ 0 met abonnement). Vanaf de 3de persoon € 4. Inwonende kinderen tot 15 jaar gratis. 

Maaltijd op 20/06: € 19,10/pers.

Deelname melden vóór 12 juni aan Erik en Marleen Janssen-Moonen.

Gelieve het bedrag voor het weekend vóór 12 juni te storten op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding ‘weekend Sint-Katelijne-Waver + aantal pers. maaltijd’.

 

Varia

* Gelieve afval terug mee te nemen en hondenpoep op te ruimen.

* Tafels en stoelen mogen buiten gezet worden.

*Fietsen meebrengen wordt aangeraden.

*Borden en bestek zelf meebrengen voor de maaltijd op 20/06.

 

Wegwijzer

E19 afrit 9 Mechelen, Willebroek N16 richting Mechelen. Rechts aanhouden de R6 op richting Sint- Katelijne-Waver. Dan rechtse afslag nemen Sint- Katelijne-Waver-industrie, rond punt oprijden en 3de uitrit nemen N105 Sint- Katelijne-Waver. Weg ten einde rijden dan rechts af, lichten recht door na 500 meter links afslaan zie bord, na 200 meter parking.


 

 

Nog vragen?

Magazine Zorgeloos Kamperen