Zwerfautoweekend Antwerpen

27 – 29 maart 2020

Organisatie: VKT-De Zwerfautoklub
Plaats: Camperpark Vogelzang, Vogelzanglaan 7-9, 2000 Antwerpen.
Gps-coördinaten: N 51°11’22”, O 4°24’2”.
Info: Erik en Marleen Janssen-Moonen, Goorstraat 10 C, 2470 Retie, T 0473 55 52 98 (na 18u), erik.janssen@dezwerfautoklub.be.

Het kan voorkomen dat een activiteit om eender welke reden wijzigt. Bekijk daarom het programma ook op www.dezwerfautoklub.be.

 

 

Programma

Vrijdag 27 maart

Vanaf 13.30 u Aankomst en mogelijkheid tot inschrijven.
Vanaf 18 u Gezellig samenzijn in het clubhuisje.

Zaterdag 28 maart

Het ondergrondse gangenstelsel van de Antwerpse Ruien geeft blijk van haar boeiende en rijke geschiedenis. Een bezoek aan dit verborgen patrimonium, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, spiegelt de historische stadskern boven uw hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden. Hou er rekening mee dat het om een stevige wandeling gaat, u hoeft geen topatleet te zijn, maar enige fysieke conditie is wel vereist. De rondleiding is niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar, noch voor personen met een beperkt zicht en/of mobiliteit.

De rest van de dag kan je op eigen houtje de stad verkennen. De stadsfeestzaal en het dak van het MAS met uitzicht over de stad is zeker de moeite waard. Wie een museumkaart heeft, kan deze gebruiken in tal van musea.

Het vervoer naar de stad kan met de fiets (ongeveer 5 km) of met de bus of tram. Tickets zijn wel zelf te voorzien.

Zondag 29 maart

9.45 u Afsluiten van het weekend en een mooie wandeling in het Middelheimpark.
Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor het volgende weekend.

 

Deelnameprijs

€ 68/eenheid op basis van 2 pers. (€ 46 met abonnement), € 45/eenheid op basis van 1 pers. (€ 23 met abonnement). Vanaf de 3de persoon € 28. Inwonende kinderen tot 15 jaar gratis. Deelname melden vóór 6 maart bij Erik en Marleen Janssen-Moonen.
Gelieve het bedrag voor het weekend vóór 6 maart te storten op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met de vermelding ‘weekend Antwerpen..

Varia

* Gelieve afval terug mee te nemen en hondenpoep op te ruimen.

* Tafels en stoelen mogen niet buiten gezet worden.

* Aankomst na 20 u graag op voorhand melden.

* Maximum 90 deelnemers toegelaten.

 

Wegwijzer

Komend van E17, door Kennedytunnel en neem 2de afslag (5, Berchem), rechts richting Wilrijk. Volgende lichten rechts zie bord Vogelzang na 200 m rechts de camperplaats.

Komend van de E313 de ring op richting Brussel-Gent. Op de ring rechts houden A12 Boom-Wilrijk. Dan direct afslag rechts, Wilrijk aan de lichten rechtdoor, na 200 m rechts de camperplaats op.

Komend van Brussel E19 in de Craeybeckxtunnel uiterst links houden, aan de lichten links de singel op en meteen aan de volgende lichten terug links. Dan aan de 2de lichten naar rechts, zie bordje Vogelzang na 200 meter rechts.

 

Nog vragen?

Magazine Zorgeloos Kamperen