Zwerfautoweekend 's Gravenvoeren

21-23 juni

Organisatie: VKT-De Zwerfautoklub
Plaats: Voetbal SK Moelingen-Voeren, Berneauweg 49, 3798 ’s Gravenvoeren.
Gps-coördinaten: N 50°45’8”, O 5°45’13”.
Info: Danny en Carina Salden-Vaessen, Hassaluthdreef 36, 3500 Hasselt, T 0479 21 71 31 (na 18 u) of danny.salden@dezwerfautoklub.be.

Het kan voorkomen dat een activiteit om eender welke reden wijzigt. Bekijk daarom het programma ook op www.dezwerfautoklub.be.

Programma

Vrijdag 21 juni

Vanaf 16 u Aankomst en inschrijven op de parking van het voetbalterrein.
‘s Avonds gezellig samenzijn in de kantine.

Zaterdag 22 juni

Afwisselend brengen we een bezoek aan de forellenkwekerij Commanderie 7 in Voeren en maken we een streekproductenwandeling in de omgeving.
In de forellenkwekerij zal een gids ons rondleiden en ons uitleg geven over de forellenkweek. Afsluiten doen we met een proevertje.
We maken de verplaatsing van +/- 5 km met de fiets. Voor de sportievelingen voorzien we een mooi parcours voor de terugweg.
De streekproductenwandeling is een gegidste wandeling van +/- 4 km (stevige stapschoenen aangeraden). Op een 5-tal plaatsen maken we een tussenstop waar we telkens een streekproduct aangeboden krijgen. Afsluiten doen we in het dorp, waar dan op vrijwillige basis een bezoekje kan gebracht worden aan het bezoekerscentrum.
’s Avonds mogelijkheid tot een gezamenlijke maaltijd in de kantine. Menu: barbecue met groentebuffet.

Zondag 23 juni

9.45 u Afsluiten van het weekend en een wandeling in de omgeving.
Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor het weekend in Alveringem.

 

Deelnameprijs

€ 44/eenheid op basis van 2 pers. (€ 22 met abonnement), € 33/eenheid op basis van 1 pers. (€ 11 met abonnement). € 15 vanaf de derde persoon. Inwonende kinderen tot 15 jaar gratis.
Maaltijd op 22/06: € 18/volw. (4 stukken vlees), € 9/kind tot 12 jaar (2 stukken vlees).
Deelname vóór 13 juni melden bij Danny en Carina Salden-Vaessen. Gelieve het bedrag voor het weekend en, indien gewenst, de maaltijd, te storten op het rekeningnummer BE49 9799 2219 5371 (BIC: ARSPBE22) van VKT-De Zwerfautoklub (Hasselt) met vermelding van ‘weekend ’s Gravenvoeren + aantal personen voor de barbecue’.

Varia

*Tafels en stoelen mogen buitengezet worden.
*Fietsen meebrengen voor verplaatsing naar forellenkwekerij.
*Gelieve afval terug mee te nemen en hondenpoep op te ruimen.

 

Wegwijzer

Op de E313 richting Luik, neem de afrit 33 Boirs richting Visé (N618). Deze baan blijven volgen en richting Aubel aanhouden. Aan de lichten in Dalhem, recht oversteken richting Fouron-le-Comte. Na +/- 2 km ligt de parking aan de rechterkant.

Nog vragen?

Magazine Zorgeloos Kamperen