Cadeautips voor de feestdagen

16 / 11 / 2023
CAMPING GRANADA

De feestdagen zijn in zicht en misschien heb je nog geen cadeau voor een kampeerliefhebber in je familie of vriendenkring, dan hebben wij de nodige inspiratie. Kamperen is een prachtige manier om de natuur te omarmen en het avontuur op te zoeken. Om de ervaring nog beter te maken hebben wij enkele cadeautips opgelijst die zeker in de smaak zullen vallen.

Ortlieb Drybag - Houd het Droog!

Een must-have voor elke kampeerder: de waterdichte Ortlieb drybag. Met slechts drie omwentelingen van de opening wordt deze tas volledig waterdicht. Perfect om je rugzak te organiseren en waardevolle spullen veilig te houden, zelfs tijdens regenachtige avonturen.

Eurom Safe-T-Heater 1500

Warm en Veilig De Eurom Safe-T-Heater 1500, een keramische kachel die niet alleen geschikt is voor kampeervakanties maar ook voor thuisgebruik. Met 3 warmtestanden, een thermostaat, zwenkfunctie, omval- en oververhittingsbeveiliging, maakt deze kachel snel elke tent, caravan of kamer aangenaam warm.

Opvouwbare Wasmand van Haba

Compact en Multifunctioneel Bespaar ruimte met de opvouwbare Haba wasmand. Niet alleen handig voor wasgoed, maar ook perfect voor andere taken zoals badderen, weken van kleding of koelen van drankjes. Een veelzijdige metgezel voor elke kampeertrip.

Kampa Khazi Portable Toilet

Gemak in de Natuur Voor ultiem comfort tijdens het kamperen: het Kampa Khazi draagbare toilet. Compact, lichtgewicht, met een verwijderbare afvalemmer en handige toiletrolhouder. Maak je geen zorgen meer over sanitaire stops, zelfs niet in de wildernis.

Outdoor Survival Kit

Voorbereid op avontuur met de ultieme Outdoor Survival Kit voor outdoorliefhebbers. Met 32 verschillende handige benodigdheden, waaronder een nooddeken, diverse EHBO-artikelen en een uitklapbare stevige schep. Of je nu gaat kamperen, fietsen of hiken, deze kit zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op onverwachte situaties.

Met deze cadeautips maak je de kampeerervaring van je dierbaren niet alleen comfortabeler maar ook avontuurlijker. Kies het perfecte geschenk en laat het kampeerseizoen beginnen!