Kamperen met ACSI-korting

Kamperen met ACSI-korting

Vanaf dit jaar werken we bij VKT intenser samen met ACSI, en bieden we het volledige gamma ACSI-gidsen en -apps aan. We maken je graag wegwijs in het assortiment.

Let wel op: niet alle gidsen zijn al in de 2024-versie verkrijgbaar. Let dus op de datum als je een aankoop doet.

Vielsalm

Wie is ACSI

Nog niet bekend met ACSI? Deze Nederlandse kampeerorganisatie brengt jaarlijks een reeks gidsen op de markt met duizenden campings en camperplaatsen in een helder overzicht. Bovendien hoort bij die gidsen een kortingskaart, waarmee je in het laagseizoen aan een heel voordelig tarief op die campings kan overnachten! Na vier overnachtingen is je aankoop zo al terugverdiend.

CampingCard ACSI

Papieren gidsen

Het gebruikelijke aanbod, de ACSI CampingCard en ACSI CampingCard & Camperplaatsen, wordt vanaf dit jaar aangevuld met enkele interessante, specifiekere gidsen.

Op zoek naar een ruim overzicht aan Europese campings? Dan kies je voor de ACSI Campinggids Europa. Wie een favoriete regio heeft en het dus wat specifieker zoekt, kan opteren voor ACSI Campinggids Frankrijk, ACSI Campinggids Benelux of ACSI Campinggids Zuid-Europa. Ten slotte is er de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids, voor liefhebbers van compacte, gezellige campings met een persoonlijke aanpak.

Overzichtelijk weergegeven per land en inclusief gps-coördinaten voor een perfecte navigatie, zie je direct wat je over een camping wil weten: de ligging, de aanwezige voorzieningen, het overnachtingstarief en de acceptatieperiode(s) van de kortingskaart. Die kunnen namelijk per camping verschillen.

Elke gids, groot of klein, bevat een kortingskaart, waarmee je overnachtingstarief slechts 15, 17, 19, 21, 23, 25 of 27 euro bedraagt. Een overnachting omvat je standplaats, overnachting van twee volwassenen, elektriciteit en warm water. Extra’s betaal je als toeslag.

De ACSI CampingCard en ACSI CampingCard & Camperplaatsen bevatten enkel campings (en camperplaatsen) die de kortingskaart aanvaarden, de andere bevatten zowel overnachtingsplaatsen met korting als zonder. Er wordt steeds met een symbooltje aangeduid op welke locaties de kortingskaart geldt.

Apps

Bij de apps hoort geen kortingskaart, die krijg je enkel bij aanschaf van een papieren gids. De Campings Europa-app en Klein & Fijn Kamperen-app zijn apart verkrijgbaar (met 50% korting als je de bijbehorende gids koopt). De CampingCard ACSI-app, met of zonder camperplaatsen, is enkel verkrijgbaar bij aankoop van een gids.

Als je een app aankoopt, kan je die op drie verschillende apparaten gebruiken. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kan je via de app direct je plek reserveren. Of sla je favoriete campings op zodat je die later eenvoudig terug kan vinden. Door de gratis updates blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

ACSI campinggids Europa 2024

Pre-order nu

Wie voor begin november een pre-order plaatst voor de ACSI CampingCard (& Camperplaatsen) of ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids, krijgt die bestelling voor Kerstmis (onder voorbehoud) in de bus. Andere gidsen worden in de loop van januari geleverd.

ACSI webshop gebruiken

Voor meer informatie over hoe je een ACSI-account aanmaakt, aankopen doet of een app downloadt, kan je onze handleidingen hieronder raadplegen.

ACSI_handleiding_aankoop.pdf
ACSI aankoop doen_handleiding.pdf
Download file
ACSI_handleiding_app.pdf
ACSI app downloaden_handleiding.pdf
Download file
ACSI_handleiding_webshopaccount.pdf
ACSI webshopaccount aanmaken.pdf
Download file