Weekendkampen

Weekendje weg?

Zin in een weekendje kamperen? De Zwerfautoklub en de regionale clubs organiseren kampeerweekends. De organisaties van de Zwerfautoklub zijn enkel toegankelijk met een zwerfwagen (motorhome, camper, mobilhome) omdat er soms op parkings wordt gekampeerd en er geen voorzieningen (sanitair, stromend water) voorzien worden. Ook de weekends georganiseerd door de regionale clubs gaan over het algemeen niet op een camping maar op een gelegenheidsterrein door. Daar zijn echter alle kampeermiddelen welkom: Niet enkel je caravan en zwerfauto, maar ook je tent, daktent, camping-car, ... Meer informatie over de kampeerweekends en de extra kampeerweekends vindt u in de rubriek Clubnieuws, achteraan in ons magazine Kampeertoerist.

Kampeerweekend

Een kampeerweekend wordt georganiseerd door een regionale club. De prijs voor een weekend (2 nachten) is vastgelegd op € 30 per eenheid (of € 45 voor een een weekend met 3 nachten). Dat is dus voor alle personen samen in één kampeermiddel. Er is een minimum aan elektriciteit voorzien evenals basissanitair.

Extra Kampeerweekends

Voor extra kampeerweekends, waaronder ook de organisaties van de Zwerfautoklub, is geen vaste prijs van toepassing. Op de website van De Zwerfautoklub is alle info te vinden over hun activiteiten.

Ontdek het volledig aanbod: Kampeerweekends 2024
Clubnieuws - Kampeerweekends.pdf
Download file