Motorhomeverzekering

Uitzonderlijke korting in combinatie met auto, brand en familiale verzekering

Sluit bij VKT-verzekeringen een omnium motorhome of camper af aan een uitzonderlijk lage prijs in combinatie met auto, brand en familiale ! Benieuwd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen VKT motorhome- of camperverzekering

Eropuit trekken met de mobilhome is het toppunt van ontspanning, maar dan mag er wel niets misgaan. Om met een gerust gevoel te vertrekken, sluit je daarom best een goede verzekering af. Met een motorhome- of camperverzekering op maat van VKT-verzekeringen geniet je van een zorgeloze, welverdiende kampeervakantie.
VKT-verzekeringen heeft formules voor zowel je nieuwe als je tweedehandse camper: op jouw maat en tegen een voordelig tarief.

Motorhomeverzekering.jpg

Verzekering op maat voor jouw motorhome of camper

Of je nu een nieuwe of tweedehandse camper bezit, wij hebben de juiste verzekering voor jou tegen een voordelig tarief. Onze motorhome- of camperverzekering is op maat gemaakt, zodat je altijd de dekking krijgt die bij jouw behoeften past.

Uitgebreide dekking camper of motorhome voor optimale bescherming

Met onze motorhome- of camperverzekering ben je altijd goed verzekerd. Naast de verplichte aansprakelijkheidsverzekering bieden we optionele dekkingen zoals rechtsbijstand en gedeeltelijke of volledige omnium. Zo kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat je goed beschermd bent.

Profiteer van combinatievoordelen

Wist je dat je bij VKT-verzekeringen kunt profiteren van een combinatietarief als je naast je motorhome- of camperverzekering ook je personenwagen verzekert? Ontvang tot wel 70% korting op je premie wanneer je beide voertuigen bij ons verzekert.

Troeven

  • (Poging tot) diefstal van de motorhome is gedekt tijdens een verplaatsing of het verloop v/e reis als de sleutel van de motor of van de leefruimte (di. achter de bestuurders- en voorste passagierszetel) van de motorhome zich in deze ruimte bevindt, en op voorwaarde dat deze sleutel niet zichtbaar is van buitenaf
  • Engelse vrijstelling
  • TT4 Alarmsysteem pas verplicht vanaf €150.000 excl. Btw
  • Mogelijkheid CarSharing
  • Als je ook een familiale en brandpolis (woning) afsluit, geniet je van gratis dekking van de inboedel van je kampeerauto tegen brand en diefstal (beperkt tot € 5.834.84 (Abex 954) per schadegeval).

Car Sharing

Verhuur je regelmatig je motorhome? Lees in het onderstaande artikel meer over een aangepaste verzekering.

Car Sharing
car_sharing.pdf
Download file

Voorbeeldcontract

Voorbeeldcontract.pdf
Voorbeeldcontract.pdf
Download file

Vraag je offerte aan

Opgelet: tijdens de maand juli is de bezetting laag en kunnen offertes minder snel gemaakt worden. Bedankt voor uw geduld. 

Step 1: Jouw persoonlijke informatie
  • HuidigeJouw persoonlijke informatie
  • Detail verzekering
  • Extra info
  • Complete