Nieuws

Elke maand onze nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en wees steeds op de hoogte van nieuwigheden, kampeerplekken, dagtripideeën, evenementen en nog veel meer!

Nieuws
Polen
24 / 11 / 2022
Vlaamse Kampeertoeristen
Polen
Camperplaatsen
Campings
Kampeertoerist

Uitgelicht door de redactie

De Kampeertoerist-redacteurs struinen heel Europa af met hun motorhome, camper of caravan en ontdekken zo een heleboel camperplaatsen en campings. Deze maand zetten we enkele leuke plekjes in Polen in de kijker. Hou de nieuwsbrief zeker in de gaten voor tips in andere Europese landen.
Lees meer
read more about Uitgelicht door de redactie
Nanouk
24 / 11 / 2022
Binnenland
Evenementen
Musea
uitstapjes

Plezier in het Speelgoedmuseum

Er zijn niet alleen winterworkshops en een winterzoektocht in het Speelgoedmuseum, maar ze organiseren ook een groot participatieproject “Iedereen speelt!”. Met dit project willen ze de spelcultuur in België in kaart brengen. Welke spelletjes waren vroeger populair? Welke zijn nu populair? Wat is het favoriete speelgoed?
Lees meer
read more about Plezier in het Speelgoedmuseum
Lightophia
24 / 11 / 2022
uitstapjes
Binnenland
Evenementen
Lichtfestivals

Betoverende lichtspektakels

Tot en met januari kan je zowel in Groot-Bijgaarden als in Mechelen terecht voor een heus lichtspektakel. In Groot-Bijgaarden vindt Lightopia plaatst en in Mechelen kan je de wondere wereld van insecten ontdekken tijdens Giant Bugs and those who eat them. Boek snel je tickets en dompel je onder in deze betoverende wereld.
Lees meer
read more about Betoverende lichtspektakels
Beflexx
24 / 11 / 2022
Korting
Vlaamse Kampeertoeristen

10% korting bij Beflexx

Heb je in het oktobernummer van Kampeertoerist het artikel gelezen over compacte stofzuigersystemen en wil je graag één aanschaffen? Dan biedt Beflexx je een vroeg eindejaarscadeau! Zij geven aan al onze abonnees 10% op de aankoop van hun producten. Twijfel niet langer en haal zo’n toestel in je motorhome.
Lees meer
read more about 10% korting bij Beflexx
Kerst in Hamburg
24 / 11 / 2022
Evenementen
uitstapjes
Kerst
Duitsland

Kerstsfeer opsnuiven in Hamburg

Het is opnieuw de tijd van het jaar. Overal zie je kerstlichtjes die de straten verlichten. Steden maken het nog gezelliger met hun jaarlijkse kerstmarkten. Ook in Duitsland kan je de kerstsfeer opsnuiven. Eén van de Duitse steden waar je de meeste kerstmarkten vindt, is Hamburg.
Lees meer
read more about Kerstsfeer opsnuiven in Hamburg
Bosuil
22 / 11 / 2022
Natuur
uitstapjes

Roofvogels spotten

Bossen, moerassen, natuurgebieden … zijn ideale landschappen om roofvogels te spotten. Om het jullie wat gemakkelijker te maken, beschrijven we enkele roofvogels en geven we ook plaatsen mee waar je de meeste kans hebt om één te zien.
Lees meer
read more about Roofvogels spotten
De gebroken spiegel
22 / 11 / 2022
uitstapjes

De gebroken spiegel

Binnenkort staat de herfstvakantie voor de deur, en wat is er leuker dan een uitstapje met je kinderen of kleinkinderen? Je kan kamperen, wandelen, roofvogels spotten of je kan speuren in het Speelgoedmuseum in Mechelen.
Lees meer
read more about De gebroken spiegel