Nieuws

Elke maand onze nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en wees steeds op de hoogte van nieuwigheden, kampeerplekken, dagtripideeën, evenementen en nog veel meer!

Nieuws
Benidorm
26 / 04 / 2024
Spanje
Campings
Vlaamse Kampeertoeristen

FICC-rally

Fédération Internationale de Camping et de Caravanning, het overkoepelend orgaan van VKT organiseert jaarlijks haar rally, hét festival voor internationale kampeerders. Gezellige activiteiten, samen rondtrekken en zwoele live muziek, te genieten in het zalig klimaat van het zonnige Spanje: klinkt zalig?
Lees meer
read more about FICC-rally
Reisbegeleider
25 / 04 / 2024

Word reisbegeleider bij VKT

Zie(n) jij (en je partner) graag een stukje van de wereld? Kan je goed met mensen overweg?
Wil je graag mensen een zorgeloze vakantie bezorgen? Spreek je ook een mondje Frans, Engels of Duits en heb je een vlotte babbel? Heb je wat vrije tijd over om reizen voor te bereiden en te begeleiden? … dan ben je de geknipte persoon voor reisbegeleiding.
Lees meer
read more about Word reisbegeleider bij VKT
Champagne
25 / 04 / 2024
Frankrijk

Champagne in de kijker

Verken met ons de Champagne-streek, een rijk culturele regio die spreekt tot onze wereldlijke verbeelding. Leer het champagnehuis Sébastien Daviaux kennen, een traditioneel familiebedrijf met een passie voor het creëren van het alom bekende streekproduct, en duik zo in de fascinerende geschiedenis van Champagne.
Lees meer
read more about Champagne in de kijker
De Berghut
25 / 04 / 2024
Korting
materiaal
België

De Berghut

De Berghut voorziet al reeds 30 jaar wandelaars, wereldreizigers en bergsporters met professioneel materiaal en persoonlijk advies. Zo kan je met vertrouwen en zonder zorgen, en nu ook met een genereuze 10% korting, je nieuwe avonturen, groot of klein, ten volle beleven.
Lees meer
read more about De Berghut
Sevilla
26 / 03 / 2024

Sevilla in de kijker

De verfrissende schaduw van de trotse Giralda valt op een Moorse omwalling uit de twaalfde eeuw. In een lommerrijke patio hangt de zoete geur van oranjebloesem en jasmijn. Een vriendelijke ober brengt ons een rebujito terwijl een gitaarspeler op een keramieken bankje zijn liefde verklaart. Het kabbelende water van een marmeren fontein brengt ons tot rust.
Lees meer
read more about Sevilla in de kijker
Remote werken in de natuur © Anastasia Nelen
26 / 03 / 2024

Coworking op campings: een nieuwe trend in opkomst

Het bijwonen van online vergaderingen omringd door de natuur of werken met uitzicht op zee en na het werk naar het strand gaan, waarom niet? Remote werken voor kampeerders is een flexibele optie om een vakantie op de camping te combineren met werken vanaf een laptop.
Lees meer
read more about Coworking op campings: een nieuwe trend in opkomst
Kust Oostende © Everaert Rudi
26 / 03 / 2024

Oostende voor Anker: Het maritieme festival aan de Belgische kust

Van 23 tot 26 mei 2024 zal de Belgische kuststad Oostende bruisen van maritieme activiteiten tijdens het jaarlijkse festival ‘Oostende voor Anker’. Dit evenement, geliefd bij zowel locals als toeristen, viert de rijke nautische geschiedenis van de stad ...
Lees meer
read more about Oostende voor Anker: Het maritieme festival aan de Belgische kust
kustfoto-nathan-cowley
26 / 03 / 2024

AG Belgian Coast Walk

Op zaterdag 11 mei 2024 belooft het een schitterende dag te worden, want dan staat de vijfde editie van de AG Belgian Coast Walk op het programma. Deze wandeltocht langs de volledige Belgische kustlijn is een waar avontuur dat wandelliefhebbers telkens weer samenbrengt.
Lees meer
read more about AG Belgian Coast Walk
VKT-leden op de baan
26 / 03 / 2024

Leden op de baan

We nodigen jullie uit om jullie meest betoverende kampeermomenten met ons te delen! Of je nu door afgelegen bergpaden trekt, gezellige nachten doorbrengt op familiecampings, of bijzondere ontmoetingen hebt gehad tijdens het kamperen, we willen jullie verhalen en foto's zien!
Lees meer
read more about Leden op de baan