Reisverzekering

Reisverzekering

Pech onderweg? Reken op VKT!

Met een reisbijstandsverzekering, aangepast aan je specifieke noden, vertrek je zorgeloos op kampeervakantie.

Wil je zonder zorgen op kampeerreis naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of de natuur? Dan heb je een degelijke, betrouwbare reisbijstandsverzekering nodig. Want pech loert om elke hoek: een lekke band, ziekte, motorpech, noem maar op. VKT-verzekeringen garandeert de nodige bijstand (pechverhelping, repatriëring, takeldienst, terugbetaling van medische kosten …).

Reisverzekering.jpg

Reisbijstandsverzekering zwerfauto + 3,5 ton

Ook als jouw zwerfauto hoger dan 3 m en/of langer dan 6,50 m en/of zwaarder dan 3,5 ton is, kunnen we die verzekeren. De meeste verzekeraars hebben hier geen oplossing voor, maar de reisbijstandsverzekering van VKT-verzekeringen dekt letterlijk en figuurlijk de lading. Wij werken samen met verschillende reisbijstandsverzekeraars om een polis op maat uit te werken, uiteraard tegen een correcte premie!

Leeftijd voertuig ouder dan 10 jaar en max. 3.5Ton

Meestal is er een beperking op de leeftijd van je camper (van 10 jaar): Ook hiervoor heeft VKT-Verzekeringen een oplossing. Vraag naar onze voorwaarden

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering dekt (gedeeltelijk) de kosten wanneer je reis niet door kan gaan door een onverwachte gebeurtenis, zoals een ongeval, ziekte of overlijden. Ook wanneer je jouw reis moet afbreken wegens ziekte, ongeval,… biedt een annuleringsverzekering de oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over de reisverzekeringen van VKT-verzekeringen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen je graag verder.

Vraag je offerte aan

Step 1: Jouw persoonlijke informatie
  • HuidigeJouw persoonlijke informatie
  • Detail verzekering
  • Indien motorhome
  • Extra info
  • Complete