Reizen

Begeleide kampeerreizen

Op zoek naar begeleide kampeerreizen in groep, op maat van jouw kampeermiddel en wensen? De begeleide kampeerreizen van Vlaamse Kampeertoeristen bieden grote individuele vrijheid, leuk gezelschap en het veilige gevoel niet alleen op weg te zijn. Extra tevredenheidsgarantie? De inzet en ervaring van een Vlaamse reisbegeleider. Ontdek onze boeiende bestemmingen! 

Champagne 2020

Word reisbegeleider

Heb je na het lezen of na een praatje met onze reisbegeleiders zelf zin om reizen te begeleiden? Kom dan naar de infosessie op zaterdag 4 maart 2023 in Camping Malpertuus. Daar krijg je nog meer informatie over wat we precies zoeken in een reisbegeleider. Er is ook de mogelijkheid om op de camping (met eigen motorhome of camper) te overnachten van zaterdag 4 op zondag 5 maart 2023.

Wanneer? 4 maart 2023 om 14

Waar? Camping Malpertuus: Tragelstraat 12, 9971 Kaprijke

Graag vooraf inschrijven op etienne@vkt.be.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!

Verlopen reizen

Algemene voorwaarden

Vlaamse Kampeertoeristen (lic. 5659) is door Toerisme Vlaanderen erkend als reisbureau en is conform de wet van 21 november 2017 betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten (Pakketreizenwet) en het Koninklijk Besluit van 29 mei 2018 door MS Amlin Insurance SE – Insolvency claims, Bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel, www.msamlin.com (NBB nr. 2943, BTW BE 0644.921.425) tel. +32(0)2.8947000, - verzekerd om in geval van insolventie, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisorganisatoren.

Algemene voorwaarden reizen 2023
Algemene voorwaarden reizen 2023.pdf
Download file
Algemene voorwaarden VAB-reisbijstand
Algemene voorwaarden reisbijstand.pdf
Download file

Fly-and-drive maatwerkreizen naar verre bestemmingen

Vlaamse Kampeertoeristen en NKC werken samen met DreamTravels voor fly-& drive-reizen naar verre bestemmingen. DreamTravels helpt je bij het samenstellen van je route en programma binnen je budget, en kan de boekingen deels of volledig voor je regelen. Als VKT-lid ontvang je, bovenop de scherpe prijzen, bijzondere voordelen en extraatjes.