Kampeerreizen met begeleiding

Door de uitbraak van het nieuwe coronavirus vallen heel wat reisplannen in het water. Voor onze begeleide kampeerreizen volgen we de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de genomen maatregelen in de betrokken landen van nabij. De voorjaarsreizen naar Milaan, Po-delta & Venetië, Languedoc & Camargue, Schotland, Kroatië, Bourgondië en Spanje hebben we reeds moeten annuleren. Voor de overige VKT-reizen werd nog geen beslissing genomen. Zodra dit gebeurt, nemen wij persoonlijk contact op met de deelnemers. Indien u toch vragen heeft over uw geboekte reis, kan u ons contacteren op travel@vkt.be. Voor de najaarsreizen kan nog steeds ingeschreven worden. 

Ben je als kampeerder op zoek naar begeleide kampeerreizen in groep, op maat van jouw kampeermiddel en wensen? Vlaamse Kampeertoeristen (VKT) garandeert kant-en-klare reisprogramma's. Ontdek ze onderaan deze pagina! 

Vlaamse Kampeertoeristen heeft een uitgebreid aanbod begeleide kampeerreizen. georganiseerde caravanreizen, kamperen met motorhomevouwwagen of tent? Maakt niet uit, wij hebben wat je zoekt. Het enige wat we van jou verwachten, is eigen vervoer en kampeermateriaal, en uiteraard een goed humeur.

Brochure begeleide kampeerreizen 2020

De brochure met de dag-aan-dagprogramma's van alle begeleide kampeerreizen in 2020 is er! Hier op de website kan je alvast wegdromen bij de verschillende bestemmingen die onze reisbegeleiders dit jaar met jou willen aandoen.

 

Begeleide kampeerreizen met tevredenheidsgarantie

De begeleide camperreizen van Vlaamse Kampeertoeristen bieden grote individuele vrijheid, leuk gezelschap en het veilige gevoel niet alleen op weg te zijn. Extra tevredenheidsgarantie? De inzet en ervaring van een Vlaamse reisbegeleider. Ontdek onze boeiende bestemmingen

Vlaamse Kampeertoeristen (lic. 5659) is door Toerisme Vlaanderen erkend als reisbureau en is conform de wet van 21 november 2017 betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten (Pakketreizenwet) en het Koninklijk Besluit van 29 mei 2018 door MS Amlin Insurance SE – Insolvency claims, Bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel, www.amlin.com (NBB nr. 2943, BTW BE 0644.921.425) tel. +32(0)2.8947000, e-mail: insolvency.claims.be@msamlin.com - verzekerd om in geval van insolventie, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisorganisatoren.

Algemene en bijzondere reisvoorwaarden - Reisbijstands- en annuleringsverzekering

  • caravanreizen Kampeerreizen bij VKT
  • Aanbod kampeerreizen
  • Kamperen? Kampeerreizen van VKT!
  • Kampeerreizen met mobilhome

Overzicht camping reizen

Fietsvakantie Moezel

najaar 9 - 13 september 2020 Naar detailNaar detail

Driestedentrip Zuid-Holland

najaar 2 - 7 november 2020 Naar detailNaar detail

Bulgarije: het land van rozen, Orpheus en Spartacus!

najaar 6 - 29 september 2020 Naar detailNaar detail

Champagne

najaar 13 - 19 september 2020 Naar detailNaar detail

Berlijn & Brandenburg*

najaar 6 - 23 september 2020 Naar detailNaar detail

Fietsvakantie Friesland*

voorjaar 13 - 21 juni 2020 Naar detailNaar detail

Milaan, Po-delta & Venetië*

pasen 6 - 18 april 2020 Naar detailNaar detail

Languedoc & Camargue*

pasen 6 - 17 april 2020 Naar detailNaar detail

Schotland*

voorjaar 16 mei - 7 juni 2020 Naar detailNaar detail

Kroatië*

voorjaar 17 mei - 5 juni 2020 Naar detailNaar detail

Bourgondië*

voorjaar 31 mei - 14 juni 2020 Naar detailNaar detail

Catalonië*

voorjaar 1 - 19 juni 2020 Naar detailNaar detail

Pagina's

Nog vragen? (reizen)

Magazine Zorgeloos Kamperen