VKT-verzekeringen

Verzekerd bij Vlaamse Kampeertoeristen? Dan ga je met een gerust hart op reis, beschermd door een nichespeler met een grootse expertise.

Verzekeringen

Kampeerverzekering op maat - VKT

VKT-verzekeringen, met zijn roots in Vlaamse Kampeertoeristen, groeide door de jaren mee met de evolutie binnen de caravan- en motorhomebranche. Hiaten, zwakke punten en wenselijk toe te voegen waarborgen vanuit onze ervaring worden door ons doorgespeeld aan de bekende verzekeringsmaatschappijen waar we mee samenwerken. Dat maakt dat onze know-how en vinger aan de pols regelmatig vertaald worden in noodzakelijke aanpassingen aan de verzekeringswaarborgen.

Wij willen vooral iedere kampeerder met caravan of motorhome een degelijke verzekering aanbieden, met een dekking van de meest belangrijke waarborgen en waar mogelijk op maat van de klant. En dat alles tegen een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Je kunt bij ons ook terecht voor BA auto, en voor al jouw vrijetijdsverzekeringen zoals omnium boot, omnium motorfiets en elektrische fiets, enz.

VKT-verzekeringen, als nichespeler groots in zijn vakgebied!

VKT-verzekeringen, een naam met vertrouwen, om te onthouden … als het over jouw omnium motorhome of omnium caravan gaat.

Nieuwsbrief

Ontdek ook de nieuwsbrief van VKT-verzekeringen, vol met nieuwtjes en tips.

Schrijf je nu gratis in.

Contact

Vragen over VKT-verzekeringen? Wens je een afspraak? Contacteer ons op 09 233 54 28 of via mail op verzekeringen@vkt.be

We zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9u tot 16u30.

Algemene voorwaarden

Verzekeringsmakelaar onder het inschrijvingsnummer FSMA 12421 A.

Bekijk onze algemene voorwaarden.