Kampeerhoogdag

19 / 10 / 2023
Vlaamse Kampeertoeristen
Evenementen
Flanders Expo

Zaterdag 11 november 2023 is het zover, onze jaarlijkse Kampeerhoogdag. Die dag is iedereen welkom in het FLEX Meeting Center in Flanders Expo in Gent. We zijn trots om eindelijk ons nieuwe reisaanbod voor het komende jaar voor te stellen, en nodigen iedereen van harte uit om samen met andere kampeerders ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Nodig al je vrienden uit, want of je nu lid bent van Vlaamse Kampeertoeristen of niet, iedereen is welkom!

Tijdens de Kampeerhoogdag maken onze enthousiaste reisbegeleiders je warm om met hen op pad te gaan. Over twee verschillende zalen vertellen de reisbegeleiders gedurende twintig minuten honderduit over de bestemming en wat er allemaal op het reisprogramma staat. De ideale kans om de begeleiding en medereizigers te ontmoeten en al je vragen te stellen. Ben je na hun uitleg nog meer overtuigd van de bestemming, dan kan je je meteen inschrijven aan de reisbalie.

schema reisvoorstellingen

Maar dat is niet alles wat die dag te gebeuren staat. Droom je weg bij onze artikels in Kampeertoerist, of heb je misschien zelfs interesse om ook eens iets te schrijven voor het magazine? Aarzel dan niet om onze Kampeertoerist-redacteurs een bezoekje te brengen. Iedereen wordt met open armen ontvangen om ervaringen uit te wisselen of vrijblijvend te praten over het schrijven van artikels. Op zoek naar een leuke camping of camperplaats of een oplossing voor een technisch probleem? Daar kunnen ze je waarschijnlijk ook bij helpen!
Wie lid wordt op de Kampeerhoogdag, krijgt ter plaatse de kans om aan het prijzenrad te draaien. Je maakt kans op een van de hoofdprijzen, zoals een Dometic Reunion-tent (zoals getest in KT7/8), een plooifiets of een reischeque, of een van de talrijke andere leuke prijzen. Nodig dus zeker je vrienden uit, en introduceer ze tot ons magazine en de talrijke kortingen die aan het lidmaatschap verbonden zijn!
Heb je tot slot specifieke vragen over verzekeringen voor motorhome, caravan, auto of fiets, of wil je eens luisteren of wij je een mooi aanbod kunnen doen, dan kan je terecht bij onze collega’s van VKT-verzekeringen.

Ook dit jaar zullen onze partner van de partij zijn. VAB, Vanquip en Dobbelaere hebben hun komst reeds bevestigd. Daarnaast kan je een babbeltje komen slaan met onze VKT-clubs, waaronder de VKT-De Zwerfautoklub. Zij vertellen je meer over de activiteiten die ze organiseren, zoals kampeerweekends, midweken, darts, petanque of knutselactiviteiten. Prik deze datum dus alvast in jullie agenda en dan zien we jullie graag op zaterdag 11 november 2023! Hou zeker ook onze Facebookpagina in de gaten voor recent nieuws.

Kampeerhoogdag reisinschrijvingen

Praktische info

Waar en wanneer
FLEX Meeting Center
Flanders Expo Gent
Maaltekouter 1
9051 Gent

Zaterdag 11 november
van 10 tot 17 uur
gratis inkom

Wegbeschrijving

Met de auto is er parkeermogelijkheid op PA3 en PA4 van Flanders Expo.
• Neem de afrit richting EXPO – The Loop (zowel vanaf E40 als E17) en blijf volgen
• Eenmaal op The Loop volg je de bewegwijzering richting The Loop of PA (tip: je kan ook IKEA volgen)
• Op een bepaald moment rijd je onder een brug, de parking voor de IKEA ligt aan je rechterzijde
• Neem, met de IKEA aan je rechterzijde, afrit 5 en volg PA (opgelet: dit is een zeer korte afrit)
• Blijf PA volgen en hou rechts aan
• Je kan kiezen tussen PA3 en PA4

Met de camper is er parkeermogelijkheid op PD.
• Neem de afrit richting EXPO – The Loop (zowel vanaf E40 als E17) en blijf volgen
• Eenmaal op The Loop, neem afrit 1a en volg de bewegwijzering richting PD

Met de tram of bus
Tram 1 of buslijnen 76/77/78 richting Flanders Expo brengen je tot voor het FLEX Meeting Center.

Met de fiets
Flanders Expo is ook toegankelijk met de fiets vanuit Gent. Neem de fietsersbrug via de Derbystraat of neem de R4 en de Raymonde de Larochelaan aan het fietspad tot Flanders Expo. Er is een fietsparking voorzien aan Hal 3.