Leden op de baan

26 / 03 / 2024
VKT-leden op de baan

Deel jouw kampeeravonturen op onze maandelijkse blog! 📸

Stel je voor: het knisperende geluid van een kampvuur onder een heldere sterrenhemel, de geur van dennenbossen die zich vermengt met de frisse ochtendlucht en het gevoel van vrijheid dat alleen kamperen kan brengen. Dit zijn de momenten die we koesteren, de herinneringen die we delen.

We nodigen jullie uit om jullie meest betoverende kampeermomenten met ons te delen! Of je nu door afgelegen bergpaden trekt, gezellige nachten doorbrengt op familiecampings, of bijzondere ontmoetingen hebt gehad tijdens het kamperen, we willen jullie verhalen en foto's zien!

Laat je creativiteit de vrije loop en stuur ons je beste kampeerfoto's, of het nu gaat om adembenemende landschappen, spontane lachende gezichten rond het kampvuur, of grappige situaties die je hebt meegemaakt. Elk beeld vertelt een verhaal, en we kunnen niet wachten om het verhaal achter jouw foto te lezen.

Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint aan je avontuurlijke reis in de natuur, jouw bijdrage is waardevol voor onze community. Dus poets die lens of haal die herinneringen uit de doos en deel ze met ons.

Stuur je foto's en verhalen naar info@vkt.be en dan verschijn jij in een van de komende blogs.

Laat het avontuur beginnen!