Terugblik op onze Kampeerhoogdag

14 / 12 / 2022
Kampeerhoogdag
Kampeertoerist
Vlaamse Kampeertoeristen
Evenementen
Kampeerhoogdag

Bedankt voor je komst!

Op zaterdag 26 november 2022 vond de tweede editie van onze Kampeerhoogdag plaats. Het FLEX Meeting Center in Flanders Expo in Gent werd voor de gelegenheid omgedoopt tot een heuse kampeerbeleving. Ruim 400 bezoekers kwamen deze dag langs om hun kampeerpassie te delen.

Bezoekers konden een praatje maken met onze Kampeertoerist-redacteur, VKT-verzekeringen, onze partners (bv. VAB, Vanquip en Dobbelaere) en onze regionale VKT-clubs, zoals VKT-De Zwerfautoclub of VKT-Midden-Limburg. Verder kon je ook meer info vergaren over Camping Malpertuus en het VKT-lidmaatschap. Er was een tombola waar je kans maakte op tal van leuke prijzen. Een aantal van de gelukkigen zijn Rudy Van Leuven (Tupperware-set), Erwin Callebaut (reischeque t.w.v. € 500), Guido Verdonck (reischeque t.w.v. € 300), Patrick Huylebroeck (reischeque t.w.v. € 100), Manja Brouwer (handstofzuiger) en Johan Spaas (airfryer). Dirk Cuvelier wint onze hoofdprijs, een plooifiets.

Tot slot luisterden onze bezoekers naar onze talrijke reisvoorstellingen, maakten ze een praatje met onze reisbegeleiders en verzekerden ze hun plekje voor de kampeerreis. Zo zijn Schotland en Napels & Amalfitaanse kust al volzet. Het leven is aan de rappe en twijfel zeker niet te lang, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor de begeleide kampeerreis naar Portugal, Noorwegen en Bosnië-Herzegovina & Montenegro. Ook de bootprijzen voor Sardinië zijn reeds bekend. Zo betaal je als alleenreizende € 2.374 en bedraagt de prijs per persoon (op basis van twee personen per eenheid) € 1.835. Twijfel dus niet langer en boek vandaag nog je reis! Schrijf ook alvast 19 februari 2023 in je agenda, want die dag ben je van harte welkom in De Wingerd in Leuven. Onze reisbegeleiders komen in de namiddag nog eens hun reis voorstellen en trekken de laatste twijfelaars over de streep.

Praktische info

De Wingerd

Wingerdstraat 14, 3000 Leuven

13.30 tot 18.00 u