F.I.C.C. World Camping Festival

F.I.C.C. World Camping Festival

Van 26 juni tot 4 juli nodigt de Federación Española de Clubes Campistas kampeerders uit de hele wereld uit om nog eens Spanje en zijn natuurlijke en culturele schatten te ontdekken. Het F.I.C.C. Wereld Festival biedt de mogelijkheid aan om aan dit evenement deel te nemen, in de nabijheid van de stad Alicante. 

Banos de la Reina

Op het fantastisch mooie Alannia Costa Blanca Camping Resorts kan je tijdens het F.I.C.C. Wereld Festival enkele mooie dagen doorbrengen in het gezelschap van een internationale groep kampeerders. Deze door vele overwinteraars, gekende en geliefde camping, is één van de beste Europese camping resorts. Niet enkel de hoogwaardige uitrusting, maar ook een bevoorrecht klimaat zijn de bijzondere troeven van het dorp Crevillente, waar je gebruik kan maken van tropische zwembaden, glijbanen en een uitgebreid gastronomisch aanbod. De organisatie biedt een afwisselend en aantrekkelijk programma aan, zowel voor de enkeling, als voor de familie. Naast de activiteiten op het terrein zijn er ook verschillende uitstappen gepland.

Camping Alianna

Activiteiten

Naast de parade, de dagelijkse muziekavonden en het kampvuur op 1 juli, worden er vier facultatieve uitstappen georganiseerd. Die zijn bedoeld om het beste van de regio in de kijker te zetten en je te laten genieten van prachtige toeristische hotspots aan de Costa Blanca. Want zeg nu zelf ... ben je wel echt in Benidorm geweest als je geen spektakel in Benidorm Palace hebt meegemaakt? En heb je de Costa Blanca wel echt gezien als je de grotten van Canelobre overslaat?

In Kampeertoerist lees je het volledige programma en een overzicht van de extra uitstappen.

Benidorm Palace

Inschrijven

Je inschrijving moet via VKT verlopen. Je vindt het reserveringsformulier hieronder terug. 

Prijzen:
Volwassenen (>17 jaar): € 155
Jongeren (12-17 jaar): € 85
Kinderen (tot 11 jaar): gratis 
Huisdier: € 20 (max. twee huisdieren)
Eenheid van één persoon: € 180

Elektriciteit is in de prijs inbegrepen. Op een kampplaats mogen maximaal zes personen logeren. Een kampplaats is geschikt voor één caravan of zwerfwagen, of één tent of vouwwagen en maximaal één auto. Meerdere voertuigen vinden op de parking een plaatsje. Iedere kampplaats is voorzien van water-, stroom-, afvalwater- en zelfs tv-aansluitingen.

Campimg Costa Blanca

Bungalows

Bungalows moeten rechtstreeks geboekt worden bij Alannia Camping Resorts. Hiervoor gebruik je de speciale boekingscode WCF2024 op de website van Alannia Camping Resorts. Inschrijven voor het evenement moet dan nog steeds via VKT gebeuren. 

Prijzen voor bungalows:
Volwassenen (>17 jaar): € 75
Jongeren (12-17 jaar): € 40
Kinderen (tot 11 jaar): gratis 

bungalows costa blanca

Inschrijvingsformulier

Gelieve dit formulier te downloaden, in te vullen en vóór 20 mei naar travel@vkt.be. Na die datum wordt de prijs met 20% verhoogd. Het bedrag maak je rechtstreeks over aan de organisator, zie betaalgegevens op het formulier.

inschrijving_FICC_rally.pdf
inschrijving_FICC_rally.pdf
Download file